teltvilag

Világszerte hódítanak a duci szépségek

Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret Oldal nyomtatása

Mi sem bizonyítja jobban azt, hogy a duci lányok is lehetnek gyönyörűek és vonzók, mint az, hogy szerte a világon, egyre több telt nőknek szóló szépségversenyt rendeznek.

A molett szépségek megmutatják ország-világ szeme láttára azt, hogy milyen vonzó és észveszejtően dögös lehet egy gömbölyded formákkal megáldott test.

Világszerte egyre több a plus-size modell is, akik lassan, de biztosan átveszik majd az egészségtelenül vékony, már-már anorexiásnak látszó lányok helyét a divatszakmában és az újságok címlapjain is.

A férfiak nagyobb része ugyanis nem a zörgő csontú, szuper vékonyra soványodott modelleket kedveli, hanem a gömbölyded idomú, valódi nőket részesíti előnyben. Nem meglepő hát, hogy egyre több országban kerül megrendezésre duci hölgyeknek szóló szépségverseny.

Egy verseny a sok közül

Egy verseny a sok közül

Ezeken a versenyeken általában a minimális induló súly 80 kilogramm szokott lenni, felső határ pedig nincs. Izraelben például, nem is olyan régen egy közel 110 kilogrammos hölgy nyerte meg a legszebbnek járó 1 éves modellszerződést, luxusutazást, illetve egy gyönyörű gyémántgyűrű büszke gazdájává is válhatott a testes szépség.

A 22 éves Verad Fisher, 15 másik telt szépséggel kelt versenyre a legszebb duci lány címért a Fat & Beautiful nevet viselő megmérettetésen. Izraelben ez a verseny igen komoly hagyományokkal rendelkezik, és évről-évre megrendezésre kerül.

A duci szépségversenyen részt vevő hölgyek jó példát mutathatnak azoknak a duci lányoknak, akik nem tudják elfogadni a testsúlyukat és emiatt visszahúzódóak vagy depressziósak.

A duci szépségek bebizonyítják, hogy a telt lányoknak semmi okuk sincs a szégyenkezésre, hiszen ők így, moletten, gömbölyded formákkal is kifejezetten szexisek és csábítóak lehetnek.

Szólj hozzá!