teltvilag

Újabb áttörés: Plus size modell szerepelt egy bikinis magazinban!

Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret Oldal nyomtatása

Újabb áttörés történt a plus size modellek megítélésében, nemrégiben ugyanis az egyik legismertebb sport- és divatmagazin, avagy a Sport Illustrated idei fürdőruhatrendjeit bemutató különszámában felbukkant egy plus size modell, amire eddig még nem volt példa egyetlen ilyen magazin történetében sem.

Egyre biztosabbnak tűnik tehát, hogy 2015 már valóban a plus size modellek, illetve a ducik éve lesz, nagyon sok helyen azt hirdetik ugyanis, hogy a sovány modellek ideje lejárt, és a hétköznapok után a divatszakmát is a formásabb, kerekebb idomokkal rendelkező hölgyek vehetik majd át.

Ennek egyik első jele az említett magazin különszámában felbukkant híres plus size modell, avagy a 26 esztendős Ashley Graham is, aki most a leghíresebb topmodellek mellett mutatta meg nőies, kerek idomait, amivel a divatszakma és más divatguruk szerint is forradalmat, igazi áttörést indított el.

Ashley Graham

Az évente egy alkalommal megjelent különszámban egyébiránt az amerikai plus size modell – aki a magyar kategóriák szerint 44-es méretekkel rendelkezik – a SimmSuitsForAll nevű ismert tengerentúli fürdőruhamárka termékeit mutatta meg a lapban, méghozzá egy rendkívül odaillő szlogen társaságában. Pai gow poker strategy – a titkos nyerni.

Eszerint Ashley tudja, hogy a domborulatai így vonzóak, és azt szeretné elérni, hogy mindenki rájöjjön arra, hogy néhány extra kiló mellett még bárki lehet vonzó és nőies. Sőt mi több, a kutatások és a közízlés szerint a férfiak jelentős többsége szerint inkább azok a nők vonzóbbak, akiken úgymond „van mit fogni”, tehát kerekebbek, mint az átlag.

Vajon Ashley Graham bikinis magazinban való szereplése valóban igazi forradalmat indíthat el a divatszakmában?

Szólj hozzá!