Tvilag

Ügyvéd lesz Kim Kardashian

Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret Oldal nyomtatása

Elképesztő dologról adott hírt Kim Kardashian, az ismert homokóra alkattal rendelkező plus size celeb, aki úgy döntött, hogy elege van a közönséges celebstátuszból, ezáltal egy rendes szakmát is kitanul, lévén három gyermek és megannyi vállalkozás mellett elhatározta: ügyvéd lesz belőle.

Az esetnek természetesen komoly előzménye is van, ezáltal Kim Kardashian néhány hónappal ezelőtt Donald Trumpnál járt a Fehér Házban annak érdekében, hogy ott mentelmi jogot kérjen egy börtönbüntetésre ítélt 63 éves nagymama számára, ahol a celeb úgy gondolta, hogy többre is képes ennél.

Akkor határozta el, hogy ügyvéd lesz, de tervét csak most hozta nyilvánosságra, és ezzel kapcsolatban már a konkrét részletek is ismertek, noha azt nem tudjuk még, hogy a tanulmányokat miként fogja megvalósítani a gyakorlatban, annak ellenére sem, hogy az ügyvédi álláshoz odakint nem kell jogi egyetem.

Elegendő teljesíteni hozzá egy négyéves kurzust két ügyvéd társaságában, így Kim Kardashian az elkövetkezendő négy esztendőben heti 18 órában tanulja majd a szakmát Jessica Jackson és Erin Haney mellett, hogy utána egyedül is praktizálhasson. Meglátjuk, meddig sikerül jutnia!

Szólj hozzá!