Tvilag

Tunikát viselnél molettként? Ezért tökéletes választás!

Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret Oldal nyomtatása

Amennyiben molett nőként egy igazán divatos és univerzális ruhadarabot keresnénk magunknak, akkor a tunika garantáltan a legjobb választás lesz, mely egyetlen teltkarcsú hölgy ruhatárából sem hiányozhat. Ennek az oka az, hogy egy kifejezetten praktikus, könnyedén kombinálható darabról van szó, amivel egyenesen meséssé varázsolhatjuk megjelenésünket, méghozzá erőteljes optikai karcsúsítás mellett.

A tunika tehát egy olyan alapdarab, ami kifejezetten előnyös, bármilyen alaktípussal is rendelkezünk, hiszen megfelelő színben, kombinációban és fazonban ugyanúgy előnyössé tehető az alma, mint a homokóra alkatúak számára. Ehhez azonban elengedhetetlen, hogy ismerjük a kapcsolódó alapszabályokat, hiszen egyáltalán nem mindegy, hogy mivel kombináljuk a tunikát, lévén rosszul választott nadrággal, sőt akár egy béna kiegészítővel is olyan könnyedén elronthatjuk megjelenésünket, hogy az alapjaiból tönkreteheti kisugárzásunkat. Ha kíváncsi vagy arra, hogy miért tökéletes megoldás egy molett nő számára a tunika, akkor engedd meg, hogy röviden válaszoljunk kérdéseidre!

Bármelyik évszakban ideális viselet

A tunika előnye, hogy bármelyik évszakban megállja a helyét. Nyáron nagyszerű lehet egy cicanadrággal kombinálva a hűvös reggeleken, az átmeneti évszakokban önmagában, egy vastagabb pólóval, míg télen kitűnő lehet téli kabát alá, de akár csereruhának, ha mindig szeretnénk megóvni magunkat a hidegtől.

Bármilyen alkalomhoz megfelelő

A tunika azért is nagyon kedvelt megoldás, mert szinte bármilyen alkalomhoz megfelelő választás lehet. Egy magas sarkú és magas szárú csizmával, fekete színben és fekete harisnyával például egészen dögös és elegáns viselet, míg egy sportcipővel és skinny farmerrel vegyítve a hétköznapokban is egészen kényelmes, sokat takaró megoldás lehet.

A szín sem jelent akadályt

Merthogy sok molett nő azt hiszi, a színek erősen korlátozzák őket az öltözködésben, de ez a tunika kapcsán pláne nem akadály, hiszen hosszított fazonja miatt szinte bármilyen sötétebb árnyalatban ideális választás, legyen az kék, lila vagy éppen barna. A mintákkal ugyan csínján kell bánni, de a tunika kapcsán általában nem is állnak túl jól a mintás megoldások!

Szólj hozzá!