Tvilag

Tudtad, hogy David Hasselhoff lánya is plus size modell?

Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret Oldal nyomtatása

David Hasselhoff kapcsán az embereknek olyan dolgok jutnak eszébe elsőként, mint a Baywatch vagy a kocka has, de semmiképpen sem a plus size divat, márpedig a sztárhoz szorosabban kapcsolódik mindez, mint gondolnánk.

Pontosabban nem is annyira hozzá, mint lányához, az idén már 27 éves Hayley Hasselhoff-hoz, akiről kevesen tudják, de plus size modellként keresi a kenyerét, és igencsak jól csinálja, hiszen a szakma egyik legfoglalkoztatottabbja, aki büszkén vállalja alakját akár még fürdőruhában és fehérneműben is.

Sőt mi több, Hayley azon túl, hogy plus size modell, ennek a divatirányzatnak a szakértője is egyben, aki a molett nők szószólójává vált az elmúlt néhány évben, méghozzá nem véletlenül, hiszen nagy és nehéz utat járt be ahhoz, hogy eljusson idáig, 14 éves kezdő modellként ugyanis rendszeresen megalázták és lekövérezték.

A lánynak ez a kezdetekben nagy törést okozott, de édesapja mindvégig támogatta elképzeléseit, így Hayley Hasselhoff egyike volt azoknak, akik a plus size divatot, a plus size modellkedést elfogadtatták a világgal azt hirdetve, hogy minden nő szeresse meg a testét, és fogadja el magát olyannak, amilyennek teremtetett.

View this post on Instagram

feels special to be home @prettylittlething #ad

A post shared by Hayley Hasselhoff (@hhasselhoff) on

Szólj hozzá!