teltvilag

Titkos hangfelvétel, ami soha nem kerülhet napvilágra: Adele rappel!

Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret Oldal nyomtatása

Érdekes dolog látott napvilágot Adele-vel kapcsolatban: Tinie Tempah bejelentette, hogy a birtokában vagy egy olyan felvétel, amelyen Adele hangja is rappel.

De milyen felvételről is van szó pontosan? Sokan nem is gondolnánk, de Adele bebizonyította azt Tinie-nek, hogy ő is tud rappelni.

A rapper és Adele akkor találkoztak, amikor volt egy közös munkájuk. A többször is Grammy díjjal jutalmazott énekesnő elárulta Tinie-nek, hogy jól tud rappelni és ezután meg is mutatta „tudományát”, amelyet egy hangfelvételen rögzítettek is.

Adele azonban nem járult hozzá, hogy a felvételt nyilvánosság előtt is bemutassák, ezért sajnos a nagyvilág nem lehet fültanúja az énekeső szokatlan stílusban történő előadásának.

Adele: a felvétel sohasem kerül majd napvilágra

Adele: a felvétel sohasem kerül majd napvilágra

Tinie Tempah egy televíziós műsorban számolt be arról, hogy Adele nem csak a saját stílusában tehetséges, hanem más műfajokban is remekül helyt tud állni.

A rapper által rögzített felvétel azonban sohasem kerül majd napvilágra, mivel az énekesnő azt mondta, ha Tinie mégis lejátssza azt valahol, akkor azonnal feljelentést fog tenni ellene. Nagy kár.

Valószínűleg nagyon sokan kíváncsiak lennénk arra, hogy miként rappel a 25 éves énekesnő.

Szólj hozzá!