teltvilag

Tipikus öltözködési hibák, túlsúlyos férfiaknál

Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret Oldal nyomtatása

A Magyarországon élő férfiak igen nagy részének nem sikerül megtalálnia azt az öltözködési stílust, amely valóban jól áll számukra. Azok a férfiak pedig, akik némi túlsúllyal is rendelkeznek, még nehezebb helyzetben vannak, mivel a kínálat jóval kisebb a nagyméretű ruhákból.

Azt azonban nem árt tudni, hogy nincsenek előre meghatározott szabályok az öltözködést illetően, tehát bárki, bármit felvehet, ha abban jól érzi magát, csupán néhány apró trükköt kell bevetni annak érdekében, hogy az összhatás egységes és stílusos legyen. Igen sok túlsúlyos férfi esik bele például abba a hibába, hogy a valódi testméretüknél nagyobb ruhadarabokat öltenek magukra, így leplezvén a rajtuk lévő plusz kilókat.

Fontos megjegyezni, hogy ezzel éppen ellenkező hatást lehet elérni, ugyanis a bő, nagyméretű ruhák, még nagyobbá teszik az embert.

Az első apró trükk tehát, amit meg kell fogadnia a túlsúlyos férfiaknak az, hogy kerüljék el a nagyon bő fazonú ruhadarabok viselését. A másik véglet az, amikor testre feszülő, túlságosan szűk ruhát ölt egy túlsúlyos férfi.

A ruházat igen sok mindent el tud árulni az emberről, ezért mindenképpen arra kell törekedni, hogy e két véglet között megtaláljuk az arany középutat. Se túl bő, se túl szűk ruházat nem előnyös a plusz kilókkal rendelkező férfiak számára.

Ugyancsak gyakran elkövetett öltözködési bakinak számít az, ha a túlsúlyos férfi óriási mintákkal borított trikót vagy nadrágot vesz fel. A nagy minták ugyanis, optikailag nagyobbnak mutatják az adott testrészt, vagyis az ilyen ruhadarabok viselése is kerülendő. Ajánlott az apróbb mintájú, illetve a hosszanti csíkozású ingek viselése, ezek ugyanis, optikailag képesek slankítani a testalkatot.

Látható tehát, hogy néhány apró trükk megfogadásával máris sokat tehetünk annak érdekében, hogy ráleljünk a számunkra legideálisabb stílusú öltözékre.

Szólj hozzá!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.