Tvilag

Testvéreivel nosztalgiázott Király Linda

Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret Oldal nyomtatása

Király Linda, az aranytorkú magyar énekesnő néhány évvel ezelőtt rengeteg diéta, fogyókúra és ételmegvonás árán olyan sovány volt, mint megannyi vézna modell a címlapokon, azonban az utóbbi években már gömbölyded alakjával, szexi plus size hírességként hódít.

Az Instagramon azonban az énekesnő most egy kicsit visszatekintett a múltjába, és egy évekkel ezelőtt készült fotót mutatott meg követőinek, melyen mai formájához viszonyítva elképesztően vékony alakjával látható ikertestvérei oldalán. A fotó apropóját egyébiránt a Facebookon terjedő 10 éves kihívás adta, vagyis ez a kép nagyjából egy évtizeddel ezelőtt készülhetett az énekesnőről.

Érdekesség, hogy Király Linda esetében nem alkati sajátosság és genetika okozta a plus size méret kialakulását, lévén éppen pár héttel ezelőtt derült ki, hogy az énekesnő agyában egy ciszta növekszik, és ennek az egyik kellemetlen tünete a hízás.

Lindára emiatt egy komoly műtét vár hamarosan, aminek részeként a cisztát eltávolítják az agyából, de hogy mindenáron vissza akarja-e kapni régi alakját, vagy jobban érzi magát duciként, az egyelőre még nem derült ki.

View this post on Instagram

🙈 me and my brothers.. #flashbackfriday #regikedvenc #family #siblings #tesok #blessed #twins #ikrek #almosttriplets #nofilter #tesok #kiralytesok #egyszervoltholnemvolt

A post shared by ▪️ L I N D A ▪️ (@lindakiraly) on

Szólj hozzá!