Tvilag

Testvére után Robnak nevezheti el negyedik gyermekét Kim Kardashian

Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret Oldal nyomtatása

Hamarosan újabb kisbabával gyarapodik Kim Kardashian és Kanye West családja, és bár a negyedik gyermeket sem a plus size homokóra alakjáról ismert celeb hordja ki, hanem egy béranya, azonban a névadásról és minden más további teendőről Kim dönt, sőt mi több, szokás szerint konkrét elképzelései is vannak.

Jimmy Kimmel beszélgetős műsorában Kim ugyanis bejelentette: őszintén elgondolkozott azon, hogy egyetlen fiútestvére után Robnak hívja majd negyedik gyermekét, aki North, Saint és Chicago után így végre normális, de legalábbis hétköznapi nevet kaphatna a keresztségben.

Bár azt a celeb is elismerte, hogy a sorba egyáltalán nem illik a Robert név, de éppen ezért csak szimplán Rob West név alatt anyakönyveznék a gyermeket, amivel kapcsolatban már a bátyját is megkérdezte, és ő természetesen rögtön áldását adta a dologra.

Ha mindez nem lenne elég, Kim már a babavárót is megtervezte előre, ezáltal konkrét tervei vannak arra, hogy ezúttal mindent a nyugalom, a zen köré építsen fel, ezáltal a kristályok, a teázás és a masszázs kapja a központi témát, így bárki elmegy majd a babaköszöntő bulira, a nyugalom szigetén találhatja magát.

Szólj hozzá!