Tvilag

Testsúlya miatt öngyilkosságba akarták hajszolni, ma az egyik legnépszerűbb plus size influenszer

Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret Oldal nyomtatása

Leah Stanley egy 29 éves fiatal lány, aki egész életében molett testalkatú volt, és emiatt rengeteg kellemetlensége támadt, ezáltal volt idő, amikor többször gondolt az öngyilkosságra.

Nem véletlenül, hiszen a New York-i lányt bár gyermekkora óta csúfolták alkata miatt, ő azonban úgy döntött, hogy bőven a plus size divat berobbanása előtt felvállalja az interneten az alakját, és bár először rengeteg zaklatója és támadója akadt, sőt voltak akik úgy gondolták, inkább meg kéne ölnie magát, azonban Leah nem adta fel a harcot. Olyannyira nem, hogy a lányt senki és semmi sem tudta eltántorítani céljától, miszerint népszerű influenszerré váljon az Instagramon!

A nő így ahelyett, hogy eleget tett volna a bántó megjegyzéseknek, inkább továbbra is büszkén vállalta molett testalkatát, miközben egy kisebb hadjáratot indított azért, hogy mások is bátran fogadják el magukat, és ne akarják korlátok közé szorítani a testüket vagy az életüket. Leah mindig is büszkén hirdette, hogy az embereket nem a testsúlyuk, hanem a tetteik alapján kell megítélni, ezáltal már akkor elfogadhatatlannak tartotta ezt, és kitartása maximálisan őt igazolja.

Olyannyira, hogy Leah Stanley jelenleg az internet egyik legnépszerűbb és legkeresettebb influenszere, Instagram-oldalának – ahová napi szinten tesz fel olyan képeket, melyeken lengén öltözik vagy éppen eszik – ma már több mint 104 ezer követője van, és naponta több százan csatlakoznak népes táborához. Nem véletlenül, hiszen a lány nemcsak influenszer, hanem divatblogger, plus size modell, közösségi média-tanácsadó, mindemellett pedig büszke kutyatulajdonos is a közösségi oldalának leírása alapján.

Leah szerint követőinek a száma a bizonyíték arra, hogy jól tette, amiért anno nem lett öngyilkos, illetve nem kezdett fogyókúrákba, és bár még mindig rengeteg kritika éri – ezek egy része gyakran jogos, mert a lány sokszor propagálja az egészségtelen táplálkozást is, amire duciként szintén oda kell figyelni –, ellenben úgy véli, hogy a helyes úton jár. Sőt mi több, szent meggyőződése, hogy titkon a legtöbb férfi arról álmodik, hogy egy hozzá hasonló molett barátnője legyen!

Szólj hozzá!