teltvilag

Teltkarcsú, mégis dögös sztárok!

Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret Oldal nyomtatása

Számtalan nő örül annak, hogy már a sztárvilágban is egyre több az olyan híresség, akik nem kilógó bordákkal és vézna testalkattal állnak a kamerák elé. Ezek a valódi nők bebizonyítják azt, hogy teltebb testalkattal is lehet valaki sikeres, szexi és szép.

Érdemes hát, ezektől a roppant trendi és csinos sztároktól ellesni néhány öltözködési praktikát.

Lássuk, kik is ezek az önmagukkal teljes mértékben elégedett, szexi, molett hölgyek, akikről érdemes példát venni!

Adele

Adele például, egy olyan gyönyörű hanggal megáldott énekesnő, aki folyamatosan azt hangoztatja, hogy azt szeretné, ha a hangja miatt szeretnék az emberek.

Semmiképpen sem akar a súlya miatt az újságok címlapján szerepelni. Adele teljesen elégedett önmagával, és ez szinte sugárzik is a vonzó és roppant tehetséges előadóból.

Adele igen gyakran visel sötét színű ruhákat, és ezt a trükköt Te is ellesheted Tőle, ha van rajtad néhány plusz kiló.

A sötét árnyalatú ruhák ugyanis elrejtik a test kényesebb területeit, illetve optikailag javít a testalkaton is. Azonban, ha úgy döntesz, hogy követed Adele példáját, és fekete ruhába bújsz, mindenképpen dobd fel azt valamilyen színes kiegészítővel, így megtörheted a sötét szín egyeduralmát.

A kiegészítő lehet például egy széles öv, egy hosszú, színes nyaklánc, vagy egy kendő.

Beyonce és Adele

Beyonce és Adele

Beyonce

Beyonce szintén a szexi, teltebb formákkal rendelkező nők táborához tartozik. Az énekesnő korábban egy H&M-es kampányban mutatta meg nőies testét, amely alapján egyértelműen meg lehet állapítani, hogy a plusz kilói ellenére sem kell szégyenkeznie a testalkata miatt. Tökéletesen nőies formákkal és kerekded vonalakkal rendelkezik, amelyért egyszerűen bolondulnak a férfiak.

Beyonce öltözködési praktikája az, hogy az előnyös részeket kiemeli a testén, így a kényesebb területekről el tudja vonni az emberek figyelmét. Az ő esetében ez általában egy merész dekoltázs szokott lenni.

Amennyiben Te is szép dekoltázzsal rendelkezel, érdemes olyan ruhákat viselned, amelyekkel ki tudod emelni e testrészed szépségét.

Ha a mély dekoltázst túl merésznek érzed, akkor viselhetsz helyette magas derékrésszel rendelkező nadrágot, amellyel a szép derekadat emelheted ki, vagy hordhatsz rövid szoknyát, ami a lábaid szépségét hangsúlyozza ki.

Szólj hozzá!