teltvilag

A teltebb férfiak tovább kényeztetik partnerüket

Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret Oldal nyomtatása

A teltek körében furcsa, sokszor szégyenletesnek, tartott téma a sz*xualitás kérdése. Még mindig olyan tabutémák közé tartozik, melyet feloldani nem könnyű.

Az iskolai foglalkozásokon – mert már van felvilágosító óra is – nem csak a tinédzserek, hanem az oktatást tartó egészségügyben jártas – többnyire védőnő – is zavarba tud jönni előadása közepén, ha olyan kérdésekkel találja szemközt magát, melyre „nincs előre megírt” forgatókönyve.

A sz*xualitás mintáját jobb esetben természetes úton találja meg az ember, akár férfi akár nő az illető. A vékonyabb személyek furcsán néznek a teltebb embertársaikra, főleg, ha a sz*x kérdése is felmerül témaként: nehezen hihető el a vékonyság hirdetői számára, hogy egy nagydarab férfi is tud teljesíteni, lehet vágyakozó.

Figyelem vékonyak és ducibbak!

Tudományosan bizonyított, hogy a teltebb férfiak jobbak az ágyban, mint az izmos testű társaik!

Egy két évvel ezelőtt végzett kísérletek sora után megjelenő tanulmány szerint

  • a teltebb férfiak 7,3 percig képesek sz*xuálisan aktívak maradni,
  • a vékony férfiak csupán 1,3 perc szükséges ahhoz, hogy eljussanak a gyönyör érzéséig.

Ez pedig nem jelent más hölgyeim, mint azt, hogy egy teltebb férfi sokkal tovább képes kényeztetni partnerét, odafigyelve a másikra, mint vékonyabb férfiak, akik közül többen küzdhetnek a korai ejakulációs problémákkal.

Tehát a furcsa nézések, az, hogy elképzelni sem lehet azt, hogy egy testesebb férfi is képes gyengédségre, valahogy mindig a vékony testű, esetleg a macsó férfiak szóbeszédén alapszik, akik a maguk szépségétől elájulva nem is feltételeznek mást, mint hogy a szerelem testképtől függetlenül jelen van az egyének életében.

Nyilván a túlzásba vitt szépségideál sújkolás az oka annak, hogy szerelemre képesnek csak az válhat, aki naponta két órán keresztül sanyargatja magát egy edzőteremben, majd hazaérve fáradtan el is alszik.

Ilyenkor mit szeretne egy nő? Felgyújtani az edzőtermet, és rávenni a szeretett férfit, hogy lazítson, és inkább szedjen fel pár kilót!

Kedves Férfiak!

Nincs mit szégyellni azon, ha van egy kis felesleg, a tudomány bebizonyította, hogy néha kell egy kis többlet, hogy a szerelem hosszan tartó legyen.

Szólj hozzá!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.