Tvilag

Télen is szeretnél divatos maradni molett hölgyként? Itt a megoldás!

Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret Oldal nyomtatása

Az utóbbi években hazánkban is rengeteg lehetőségük nyílt a molett hölgyeknek arra, hogy az év minden időszakában divatosan öltözködjenek, és bár a leghidegebb évszak sok probléma elé állíthatja az embereket, azért vannak olyan termékek, melyek úgy maradnak mindig divatosak, hogy közben funkciójukat is ellátják.

A téli ruhák kapcsán az egyik legnagyobb probléma, hogy kivétel nélkül funkcionális öltözetek, magyarul esetükben nem elég, hogy jól nézzenek ki, rendkívül lényeges még, hogy melegen tartsanak, ne engedjék át könnyen a vizet, és a szél se fújjon keresztül rajtuk. Emiatt kiemelkedően lényeges, hogy olyan ruhákat találjunk magunknak, melyek testhezállóak – ergo nem pufis fazonok, nem több számmal nagyobbak –, és elég vastagok ahhoz, hogy alapvető védelmet kínáljanak a hidegnek. Mivel a legtöbben általában fent fáznak – vagy inkább felül nem szeretnek fázni – az alábbiakban két atipikus felsőt veszünk górcső alá annak érdekében, hogy milyen szempontok szerint válasszunk belőlük divatosat.

Kötött pulóver

A kötött pulóverek az igazi jolly jokerek télen, hiszen a pamutanyag miatt rendkívül melegek, nem túl vastagok, megfelelő fazon esetében pedig elképesztően elegánsak, valamint mutatósak, hovatovább ma már olyan kötési megoldások is léteznek, melyek izgalmas és különleges mintázatokkal dobhatják fel ezeket. Egy tipikusan olyan téli ruhaneműről van szó, ami garbóként, kardigánként, hosszított fazonban vagy normál formavilágával egyaránt mutatós maradhat, sőt kiválóan kombinálhatjuk is. Ezáltal nagyszerű sima farmerhez, skinny farmerhez, leggingshez, de hordhatjuk akár csizmával is, méghozzá színes sálak és egyéb kiegészítők mellett.

Téli kabát

A molett nők rendszerint nagyon nehezen választanak maguknak téli kabátot, hiszen kerülniük kell a vastagabb megoldásokat, hovatovább oda kell figyelniük a megfelelő fazonra is. A pufis bomber dzsekiket például élből el kell kerülnie minden duci nőnek, de például egy vaskosabb szövetkabát – mely fekete színben rendkívül slankít –, vagy egy finom béléssel ellátott bőrkabát nagyon vékony anyagú, ellenben mégis meleg viselet. A fazon terén a molett hölgyek számára nagyon előnyösek a manapság éppen divatos A-vonalú téli kabátok, de a hosszított fazonok is jól mutathatnak, azonban soha ne engedjük le őket térd alá, hiszen akkor ellentétes hatást keltenek.

Szólj hozzá!