Tvilag

Tavaszi divatszínek 2019-ben, melyek a molett nőknek is jól állnak

Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret Oldal nyomtatása

Óriási tévhitben élnek azok a molett nők, akik úgy vélik, hogy csak azért, mert van rajtuk néhány plusz kiló, nem öltözködhetnek divatosan. Ez különösen a tavaszi divatszínek függvényében óriási butaság, hiszen csupa-csupa olyan árnyalat a trendi az idén, ami nagyszerűen állhat egy molett nőnek a megfelelő válogatás mellett. Amennyiben te is szívesen öltöznél idén divatosan, akkor itt az idő, hogy megismerkedj a 2019-es tavaszi szezon legfontosabb divatszíneivel, melyek kapcsán még némi tippekkel is szolgálunk, ha plus size méretekkel rendelkezel.

Babakék

A pasztellszínek igencsak nagy népszerűségnek örvendenek tavasszal, így nem maradhat ki a sorból a púderes hatásokkal kecsegtető babakék és rózsaszín sem. Mint ismert, az elmúlt években a monokróm kombinációk nagyon fontos szerepet játszottak a divatvilágban, és idén sincs ez másként, de a fehér és fekete helyett most inkább a babakék és a rózsaszín kombinálásából születhet egészen egyedi kombinálás, ami a plus size ruhák esetén különösen előnyös lehet.

Vízkék

A vízkék, vagy hivatalos külhoni nevén aqua kék egy sötétebb, hűvösebb árnyalat, mely már csak emiatt is nagyon szerencsés döntés azoknak, akik plus size méretük miatt szeretnének trendiek lenni. Nagy előnye, hogy rendkívül természetes, sőt mi több, kitűnően kombinálható fehér vagy fekete színekkel. Bár hűvösebb árnyalatról beszélünk, megfelelő kombinálással mégsem a telet vagy a hideget, sokkal inkább a tenger mélyét, a nyarat juttatja eszünkbe.

Türkizkék

Mint már bizonyára mindenki megbizonyosodott róla, idén tavasszal nagyon hódítanak a kék árnyalatok, amit jól bizonyít, hogy a türkizkék is felkerült a 2019-es listára, mely szintén a tenger egyfajta zöldesebb színét eleveníti meg előttünk – szintén sötétebb tartományokban. A tropikál név alatt is említhető megoldás a sötétsége mellett azért szerencsés a plus size hölgyeknek, mert feketével is kiválóan kombinálható.

Citromsárga

A duci nők rendszerint viszolyognak az olyan világos színektől, mint a citromsárga, márpedig ez az árnyalat még nagyméretű ruhák esetében is meglepően jól állnak azoknak, akik husisabbak az átlagnál.  Különösen igaz mindez a sárga tört árnyalataira, melyek a tavaszi napsütést juttatják eszünkbe, a kellemes meleg időt.

Málna- és eperszín

Bizonyos meleg pirosas árnyalatok is igencsak szerencsések lehetnek idén tavasszal, de ha trendiek akarunk lenni plus size testalkatunkkal, akkor málna és eperszínben kell gondolkodnunk. Ennek az oka nem véletlen, hiszen ezek a tavaszi gyümölcsök alapból rögtön ezt a kellemes évszakot juttatják eszünkbe, miközben olyan könnyed és légies árnyalatok, melyek gyakorlatilag minden alkalomra jó döntésnek bizonyulnak. Sőt mi több, mindkettő sötétebb, már-már vörösbe hajló hatást kelt, ezáltal a duci testalkatúak számára különösen előny még olyan helyeken is, ahol van esetleg egy kicsi takarni való.

Szólj hozzá!