Tvilag

Szexi leopárdnak öltözött Kim Kardashian

Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret Oldal nyomtatása

Újabb különleges fotóval örvendeztette meg követőit az Instagramon keresztül Kim Kardashian, a homokóra alkatával hódító amerikai reality sztár ugyanis szó szerint leopárdnak öltözött legújabb fotóin.

Ennek az apropóját azonban nem a felénk jelenleg is tomboló farsangi láz adta, hiszen a tengerentúlon nincs ilyen hagyomány, sokkal inkább az, hogy a hatalmas fenekéről ismert celeb megmutassa, milyen ritka ruhadarabhoz jutott hozzá a napokban.

A fotóhoz ugyanis nem véletlenül írta, hogy „Nem érted… ez egy Alaia”, lévén a kiírás nem jelent mást, minthogy a rajta látható leopárdjelmez nem is annyira jelmez, mint inkább egy rendkívül ritka, Azzedine Alaia által tervezett együttes, aminek a jelenlegi értéke meghaladja a 10 ezer dollárt, avagy a 3 millió forintot.

A kérdéses ruhanemű egyébiránt egy teljesen vintage darab, amit a legendás tervező még 1991-ben mutatott be, és bár akkor felvásárolták, az elmúlt évtizedekben több kézben, illetve gyűjteményben is megfordult, míg végül eljutott Kim Kardashianhoz, akire annak ellenére is jó a ruha, hogy testalkata egyáltalán nem nevezhető szokványosnak.

View this post on Instagram

You don’t understand…this is an Alaia

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Szólj hozzá!