Tvilag

Szeretnél molett nőként is dögös lenni? Íme néhány tuti divattipp!

Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret Oldal nyomtatása

A csontsovány modellekkel teletűzdelt divatmagazinok, reklámok és hollywoodi filmek miatt sajnálatos módon olyan tévhit terjedt el a nyugati világban, miszerint egy molett nő soha nem lehet szépségideál, dögös pedig pláne. Bár tény és való, hogy a ducik sokkal nehezebben öltözködnek normál testalkatú társaikhoz mérten, azonban tévedés azt hinni, hogy ne bújhatnának vagány ruhákba, és ne lehetnének ezekben igazán dögösek.

Sajnálatos módon a fenti negatív hatások miatt egyre több molett nő veszíti el tartósan az önbizalmát ilyen téren, ami az egész életükre kellemetlen hatást gyakorolhat, azonban bátran nyissunk a világ felé, hiszen ha körülnézünk, azt tapasztalhatjuk, hogy a címlapokról ránk néző modellek valójában tényleg csak a címlapon léteznek, és nem a valóságban. Ergo, bátran merjünk mi is dögösek lenni! Hogy miként? Lássuk:

Nyiss a merészebb színek felé!

Felejtsd el, hogy egy duci nő csak feketében lehet mutatós, mert a fekete slankít. Bár ez utóbbi igaz, és bizonyos tekintetben a fekete szín is lehet dögös – egy jó bőrkabát például ebbe a kategóriába sorolható –, azonban az igazán vadító árnyalatokról, mint a piros, a vörös vagy a lila sem kell lemondanunk. Csupán meg kell tanulnunk viselni ezeket a színeket, leginkább azokra a testtájakra koncentráltan, melyek karcsúak rajtunk, vagy szeretjük őket magunkon.

A méret egy dolog, na de az alkat?

Az a legfontosabb! Hiába vagyunk ugyanolyan magasak és ugyanannyi kilók, mint a barátnőnk, akin vadítóan áll egy rövidebb szoknya, ha nálunk a plusz kilók a fenék környékén rakódtak le, ergo a rövid szoknya bármilyen dögös, nem ajánlott. Igazán vadító megjelenést tehát úgy érhetünk el, ha tisztában vagyunk a saját alkatunkkal, hiszen ekkor trükközhetünk a legtöbbet például a különböző fazonokkal, színekkel, mintákkal, sőt mi több, olyan apróságokkal is, mint a varrás, ami optikailag rendkívül sokat segíthet megjelenésünkön.

A legapróbb részletek is fontosak

Sajnos rengeteg duci testalkatú nő esik abba a hibába, hogy ragaszkodik a feketéhez vagy a bevett dolgokhoz, és nem mer újítani, mert valaki azt mondta, vagy mert valahol azt olvasta. Akkor mi most ismét ledöntjük a tabukat: a molett nők olyan ruhákat viseljenek, amilyenben jól érzik magukat! Sőt mi több, alapvető tévedés, hogy a mintás vagy színes ruhák – melyek rendszerint igazán dögösek is – nem valók a duciknak, csak oda kell figyelni. Egy hosszanti csíkokkal ellátott darab például mindent képes megnyújtani, még a combot is akár, amivel dögös és ellenállhatatlan lábakat varázsolhatunk magunknak. Csak próbáld ki!

Szólj hozzá!