teltvilag

A szerelem nem válogat

Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret Oldal nyomtatása

Akár szőke, akár barna, akár húszéves vagy, akár ötven, és lehetsz teltebb az átlagosnál, a szerelem megtalál, hiszen a szerelem nem válogat!

A legtöbb férfi a teltebb idomokkal rendelkező nőket szereti. Saját megfogalmazásuk szerint azért, mert jó hozzájuk bújni, van mit fogni rajtuk.

Egy kérdezős-hozzászólós oldalon rengeteg pozitív nyilatkozatokat lehet olvasni, hogy a férfiak mennyire odavannak a telt idomú nőkért.

Hiába a sok reklám, a szépen mosolygó műnő: ezek a nők szerepet játszanak, miközben arra vágynak, hogy hízhassanak, ne kelljen állandóan a kalóriát számolniuk. Ez persze rányomja a bélyegét a szerelmi életükre is, hiszen hány férfi tűrné sokáig, hogy folyton éhes maradjon? Egy sem!

Ezzel szemben a duci nők mindig is a férfiak vágyálmaiban szerepelnek, hiszen számukra a mellbőség és a csípőbőség a mérvadó – és persze a jókedv, amiben a telt hölgyek nem szűkölködnek! Velük az élet sokkal derűsebb, sokkal vidámabb.

Az is igaz, hogy mindenkinek meg van a maga párja, csak meg kell találniuk egymást.

Az is igaz, hogy az átlagos, vagy az erőltetetten sovány nők inkább gúnyolódnak testesebb nőtársaikon, de valójában csak irigykednek rájuk: hiszen a duci hölgyek önmagukkal elégedettek, jól érzik magukat a bőrükben és sikeresek a férfiak szemében.

Egy igazi férfinak, egy igazi szerelemnek nem az számít, hogy ki hány kiló: a belső értékek, a kisugárzás az, ami hat a férfiakra – ehhez csak plusz értéknek számít, hogy van mell, van fenék, fogható-simogatható combok.

Ugyanis a szerelem jön magától, és akkor, amikor senki sem számít rá!

Minden duci nőnek szól: fogadd el önmagadat, légy nyitott, legyél büszke arra, aki vagy!A többi magától kialakul, ugyanis a férfiak a telt nőket szeretik!

Gondolj csak bele: hogy a teltség nem csak nőket érint, hanem férfiakat is!

Szólj hozzá!