teltvilag

Szerelem 80 kilogramm felett! Miért szégyellnéd magad?

Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret Oldal nyomtatása

A nők mindig is sokat foglalkoztak a testükkel, a szépségükkel. Ebben a tekintetben nincs különbség vékony és telt nő között. A különbség viszont már megjelenik, ha a sz*xualitás kerül szóba.

A legtöbb telt nő túlontúl sokat foglalkozik a súlyfeleslegével, így sokszor ez már odáig fajul, hogy egyáltalán nincs sz*xuális életük, de még egy vacsorameghívásra sem mennek el. Pedig nem kellene, hogy így legyen!

Egy teltebb nő sokszor zavarba jön, ha meztelenül kell lennie, holott a legtöbb férfi a vágyott meztelenül szereti látni.

Sok duci hölgy még világosban sem képes elviselni a gondolatot, hogy le kelljen vetkőznie, ezt pedig a férfi úgy is értelmezhetik, hogy elutasítja közeledését.

Ahhoz, hogy ezt az abszurd helyzetet feloldhasd, neked is változnod kell, elsősorban az agyaddal kell elfogadnod egy két tényt. A többi már lassan kialakul magától is.

Az első dolog, amin érdemes elgondolkodnod, hogy ha egy férfi közelít a te teljes valóságodhoz, akkor miért is kellene egyből aggódnod, hogy baja lehet a testeddel, az alakoddal?

Egy duci hölgy is lehet szép, izgató.

Ha egy férfi vacsorára hív meg, vagy azt jelzi feléd, hogy nem lenne ellenére, ha nála töltenéd az éjszakát, akkor neked nem kellene szégyellned semmit – sem a testedet, sem a kinézetedet.

A meztelenséggel kapcsolatosan csak és kizárólag akkor jelentkezik probléma, ha te döntöd el kettőtök helyett, hogy nem jelenhetsz meg a partnered előtt meztelenül.

Ha mégis nagyon zavarna a meztelenség, akkor vegyél fel valamilyen csábító fehérneműt, ami kiemeli a derekadat, formát ad a melleidnek.

Tudod, a duciság, kövérség kérdése is – mint minden más, ami inkább tulajdonságokkal összefüggő megérzések – nagyon szubjektív, így annak megítélése, hogy te hogy nézel ki, azt nyugodtan rábízhatod a partneredre.

Még valamit ne felejts el: nem csak a teltebbek gondolják úgy, hogy nem felelnek meg egy képzelt elvárásnak, hanem a nők 90 százaléka.

Tehát fogadd el magadat olyannak, amilyen vagy!

Ami ennél sokkal fontosabb (akár duci vagy, akár sovány): soha ne legyél ápolatlan!

Szólj hozzá!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.