teltvilag

Stílustippek duci pasiknak: így turbózd fel az őszi-téli ruhatáradat!

Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret Oldal nyomtatása

Amikor beköszönt a hideg, zord idő, a legtöbb férfi tanácstalanul áll a gardróbszekrénye előtt, hiszen ötletük sincsen, hogy mivel dobják fel az egyhangú téli vagy őszi ruhadarabokat.

Ebben szeretnénk most némi segítséget nyújtani, hiszen attól, hogy odakint röpködnek a mínuszok, az még nem jelenti, hogy nem lehet divatosan felöltözni. Egy kis fantáziával ugyanis, a legegyszerűbb, legkomorabb sötét pulcsik és nadrágok is vidámmá és trendivé varázsolhatók, anélkül, hogy újabb és újabb ruhákat kellene megvásárolnunk.

Jó ötlet például, ha a nyári ruhákat kombinálod össze az őszi és téli darabokkal.

Ez azért is hasznos, mert a hűvösebb időben előnyös a réteges öltözködés. Például, egy kötött, fekete kardigán alatt kifejezetten jól tud mutatni egy nyári színekben pompázó póló.

Egy feltűnő árnyalatú, V-nyakrésszel rendelkező gyapjúpulcsi szintén tökéletes választás arra, ha egy egyhangú szürke szettet szeretnél feldobni.

A nyári ruhákat kombinálhatod őszi és téli darabokkal is.

A nyári ruhákat kombinálhatod őszi és téli darabokkal is.

Úgy gondolod, hogy a farmer nadrágok túlságosan unalmasak?

Dobd fel őket egy tweed zakóval! A tweed zakó idén újra, különösen divatos ruhadarabnak számít, és roppant stílusos megjelenést képes kölcsönözni a viselője számára. De nem csupán a tweed zakók jöttek újra divatba, hanem a kordbársony és tweed nadrágok is újra reneszánszukat élik, és ezek is tökéletesen kombinálhatók úgy, hogy a szett ne legyen unalmas.

A ruhatár feldobására azonban, a legegyszerűbb és legolcsóbb mód mégis az, ha különböző kiegészítőket viselsz az unalmas darabok mellé.

Egy élénk színű sál, táska, sapka vagy egy vidám kesztyű egy csapásra megváltoztatja a megjelenésedet, és a tested problémásabb területeiről is tökéletesen el tudják vonni a figyelmet. Például, ha a nyakadba teszel egy vidám sálat, biztosan mindenki arra figyel majd, nem pedig arra, hogy van némi pocakod.

Szólj hozzá!