teltvilag

A sokoldalú farmering, a duci férfiak számára is tökéletes viselet

Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret Oldal nyomtatása

A farmer, mint anyag szinte minden férfi szekrényében ott lapul. Többnyire nadrágok formájában szokás hordani, és sajnos csak igen kevesen vállalják be azt ing formájában is.

Pedig a farmeringek trendi és divatos viseletnek számítanak 2013-ban is. A férfiak nagy része a farmert a lezser és sportos viselet mellé társítja, pláne akkor, ha egy ing készült farmerból. Ez azonban nem teljesen igaz, hiszen egy farmer ing nem csak sportos lehet, mivel klasszikus és elegáns darabok is léteznek belőle.

A farmer, mint anyag egyébként is tökéletesen kihasználható a hűvös, nyirkos időben, vagyis most ősszel és télen is ajánlott a viselésük. Egy farmeringet remekül lehet variálni a többi ruhadarabbal, másik nagy előnye pedig az, hogy valószínűleg sohasem megy majd ki a divatból, hasonlóan a bőrdzsekikhez.

farmer ing

Mindezek ellenére mégis csak igen kevesen merik bevállalni a hétköznapokon is a farmering viselését. Ezen szeretnénk változtatni, ezért adunk néhány tippet, hogy miként viselhető trendi módon a farmering. A lezser hétköznapokra mindenképpen valamilyen koptatott darabot érdemes választani.

A farmeringet tökéletesen lehet kombinálni egy kötött pulcsival, így ha odakint hűvösre fordul az idő, akkor is bátran viselhető ez a ruhadarab.

Amennyiben elegánsabb megjelenést szeretnél magadnak kölcsönözni, azt ajánljuk, hogy egy sötétebb, kék árnyalatú darab mellett dönts, amelynek a vonalvezetése slim fit legyen. Ezek a slim fit vonalvezetésű darabok, tökéletesen kombinálhatóak egy tweed zakóval is.

Amennyiben bevállalós vagy, akkor mindenképpen köss egy csokornyakkendőt is az összeállításodhoz, így garantáltan trendi lesz a szetted.

A pocakosabb, duci férfiak számára mindenképpen a sötétebb árnyalatú farmering viselését tudjuk ajánlani, amelyet egy világosabb pulóverrel, vagy tweed zakóval remekül ki lehet egészíteni, így ellensúlyozható a sötét színű ing komorsága is.

Szólj hozzá!