teltvilag

Smaragdzöld, a modern férfiak színe

Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret Oldal nyomtatása

Már igen régen véget ért az olyan időszak, amikor csak a nők kiváltsága volt az élénk színű ruhadarabok viselése. Manapság ugyanis, újabb és újabb élénk árnyalatok tűnnek fel a férfiaknak szánt ruhadarabok között.

Először ugyebár a rózsaszín vált trendivé, majd követte a narancssárga és a neon szín, míg odáig jutottunk, hogy idén a smaragdzöld lett a férfidivat egyik trendi árnyalata. A klasszikusnak számító szürke, kék és fekete ruhadarabok mellett, ezek az élénk és vidám színek a teljes megjelenést képesek pozitívan befolyásolni.

A testesebb férfiak egyébként is előnyben részesítik a sötét ruhadarabokat, hogy optikailag le tudjanak csalni néhány centit az alkatukból, ezért számukra különösen ideális viselet lehet egy-egy smaragdzöld színű kiegészítő, vagy egy ilyen árnyalatú zakó, pulóver. Arra azonban mindenképpen ügyelni kell, hogy úgy öltözzünk fel, hogy maximum három féle színt kombináljunk össze.

zöld

A szettünk soha se álljon háromnál több árnyaltból, mert az már egyáltalán nem trendi. Bár a smaragdzöld szín igen nehezen kombinálható árnyalatnak számít, azért némi odafigyeléssel és óvatossággal meg lehet találni azokat a színeket, amelyek passzolnak ehhez a különleges és feltűnő zöldhöz.

A smaragdzöld például, remekül passzol a szürkéhez, a kékhez, a fehérhez illetve a fekete színhez, ám a bátrabbak megpróbálkozhatnak a barna és a bézs egyes árnyalatival is összepárosítani. Amennyiben Te is szeretnél trendi és divatos lenni, mindenképpen szerezz be valamilyen smaragdzöld ruhadarabot.

Amiatt pedig ne aggódj, hogy jövőre majd nem tudod viselni ezt a színt, mivel nagyon úgy fest a dolog, hogy a smaragdzöld nem csak szezonálisan jött divatba. A korábbi, burgundi árnyalat például éppen így indult hódító útjára, mint most a smaragdzöld, és mára már igazi „karriert” futott be a férfidivat világában.

Valószínűleg a smaragdzöld is egy örökzöld árnyalattá válik majd, ezért egy ilyen árnyalatú nadrág mindenképpen jó befektetésnek számít.

Szólj hozzá!