teltvilag

Sikeresen zárult az első molett divatbemutató Londonban!

Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret Oldal nyomtatása

Nők millióinak régi vágya vált valóra azzal, hogy végre a ducik is megmutathassák magukat a világnak egy divatbemutató keretein belül, a London Fashion Week-en ugyanis lezajlott az első ilyen, direkt teltkarcsú hölgyeknek szánt esemény, amit nem csak óriási érdeklődés övezett, hanem hatalmas sikerrel is zárult.

Sokan már most paradigmaváltásként fogják fel, hogy a kifutókon egy ilyen jeles eseményen felválthatták végre a csont-sovány modellek helyett a természetesebb testalkatú, teltebb duci nők.

A nézők reakcióján még a szervezők is meglepődtek, akik sokáig bizonytalanok voltak a molett divatbemutató sikerében, de a molett lányokat és ruhákat a hét legnagyobb ovációja és folyamatos vastaps övezte a bemutató során.

Az őszi divathetek egyébiránt Milánóban, New Yorkban és Bécsben is lezajlottak, de csak a londoni helyszínen merték bevállalni a rendezők a plus size show-t, ami a nagy sikerre való tekintettel jövőre már világszerte központi, de legalábbis ugyanolyan fontos szerepet kaphat a divatbemutatókon, mint a vékony testalkatú lányok bemutatója.

London Fashion Week

A duci divatbemutatóra a London Fashion Week záró pillanataként került sor, amikor az Evans bemutatta plus size kollekcióját, a Design Collective for Evanst, amit kitörő lelkesedéssel fogadtak a látogatók.

A felvonultatott ruhadarabok közül mindegyiket molett nőkre szabták, és a laza, hétköznapi viselettől kezdve az egészen különleges, elegáns darabokig mindent megtalálhattak a nézők, akik különösen a fekete színű, minőségi darabokban gyönyörködhettek.

Mivel az őszi divathetek minden esetben meghatározónak tekinthetők a jövő év trendjeit tekintve, ezért a szervezők szerint jövőre már a legtöbb paradigmaváltó divatbemutatón szerephez juthatnak az ehhez hasonló bemutatók, amelynek keretein belül végre a molett nők, a plus size divat is szerephez juthat.

Szólj hozzá!