Tvilag

Saját csillagot kapott Pink a Hírességek Sétányán

Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret Oldal nyomtatása

Hatalmas megtiszteltetés érte a háromszoros Grammy-díjas Pinket, a manapság szexi plus size alakjával vadító énekesnőt, aki saját csillagot kapott Hollywoodban a Hírességek Sétányán.

Az ünnepségre Pinket egy szűk családi kör kísérte, a főszerepben férjével és két gyermekével, miközben a róla szóló beszédet nagy barátnője, Ellen DeGeneres, a legismertebb amerikai műsorvezető intézte, aki nagyszerű anyukának nevezte a hírességet, és kiemelte, hogy erős és független nőnek neveli a lányát, aki nemcsak magát, hanem másokat is nagy tiszteletben tart.

A Pinknek átadott márványlap egyébiránt a sétány 2656. csillaga volt, amit leginkább azzal érdemelt ki az extravagáns énekesnő, hogy mintegy két évtizedes pályafutása során hét stúdióalbummal örvendeztette meg rajongóit, hovatovább tizenöt olyan slágerrel, ami bejutott a Billboard első 10 helyére.

Az énekesnő emléktáblája igencsak megtisztelő helyre, Jackie Chan és Dwayne Johnson közé került, a sajtónak nyilatkozva pedig elmondta, hogy ennél boldogabb nem is lehetne, hiszen most érzi azt igazán, hogy kifizetődő volt annyit dolgozni és szenvedni az elmúlt húsz év alatt.

Szólj hozzá!