teltvilag

A ruhadarab, amely egyetlen duci férfi ruhatárából sem hiányozhat!

Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret Oldal nyomtatása

A válasz nem más, mint a kardigán! A kardigánokat tulajdonképpen az év minden évszakában hordhatjuk, ezért roppant praktikus darabnak számítanak.

 

Tavasszal egy póló felé vehetjük fel, illetve a hűvösebb nyári estéken is jó szolgálatot tehet, míg ősszel és télen remekül be lehet illeszteni a réteges öltözködésbe. Mindemellett pedig, az sem elhanyagolható szempont, hogy a kardigán roppant trendi és divatos viseletnek számít. Igazi örök darab, amely nem hiányozhat egyetlen férfi ruhatárából sem.

Egy kardigán tökéletesen passzol a sportos és az elegáns stílusú öltözékekhez, illetve remekül lehet őket kombinálni egy egyszerű pólóval és egy farmernadrággal is. Választhatsz akár mintásat vagy egyszínűt, a végeredmény garantáltan trendi lesz. Idén kifejezetten divatos viseletnek számít a kockás minta, amely alá viselhetsz egy egyszínű pólót.

férfi kardigán

A bohókás, feltűnő színű kardigánok viselése is ajánlott, ám ebben az esetben fontos, hogy az öltözéket többi darabja visszafogott legyen. A duci férfiak viseljenek például egy fekete pólót, – amellyel ugyebár leplezhető a nagy pocak, – és erre vegyenek fel egy vidám színű kardigánt. Így az unalmas sötét színű ruhadarab máris élettelibbé lett varázsolva úgy, hogy közben a fekete póló optikai-karcsúsító hatása is megmaradt.

Nagyon divatos színnek számít idén a narancssárga, az olíva zöld, a smaragdzöld, vagy a burgundi, azonban, ha a visszafogottabb színek mellett teszed le a voksod, bátran választhatsz szürkét, vagy teve barnát is. Egy a lényeg, hogy bármilyen színt is választasz, jól kell érezned magad az összeállított szettedben. Arra pedig mindenképpen ügyelj, hogy az öltözékedben ne szerepeljen háromnál több szín, mert akkor már nem divatos leszel, hanem nevetséges.

Szólj hozzá!