Tvilag

Pompásan festett vörös estélyi ruhában is Rebel Wilson

Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret Oldal nyomtatása

Rebel Wilson egyike azoknak a plus size testalkatú hírességeknek, akik nagyon büszkék testalkatukra, hovatovább minden körülmény között felvállalják azt, így a színésznő legújabb filmjének premierjére is úgy kicsípte magát, hogy az irigylésre méltó lett.

Wilsont a legtöbben egyébiránt olyan hollywoodi vígjátékok duci színésznőjeként ismerhetik, mint a Harmadnaposok, a Várandósok – Az a bizonyos kilenc hónap vagy a Hogyan legyünk szinglik?, és most is hasonló mű miatt állhatott a vörös szőnyegre, méghozzá stílusosan egy vörös színű estélyiben.

Merthogy a színésznő be akarta bizonyítani: a hozzá hasonló duci testalkatú nők nemcsak feketében mutathatnak nagyon jól és elegánsan, hanem egy jól szabott és kiváló fazonú, esetünkben vörös színű megoldással is könnyedén hódíthatnak.

A komikusként és íróként is ismert színésznő egyébiránt az idei év legfontosabb Valentin napi filmjében, az Isn’t It Romantic című romantikus komédiában kapott központi szerepet, és ennek a filmnek a bemutatójára érkezett az alábbi elegáns és egyben csodálatos plus size ruhakölteményben.

Szólj hozzá!