Tvilag

Polinéz plus size modell kerül a Sports Illustrated címlapjára

Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret Oldal nyomtatása

Tovább folytatja a plus size modellek foglalkoztatását a Sports Illustrated magazin, mely bár éveken át csak a csontsovány testalkatú modelleket részesítette előnyben, de egy ideje már különszámokat is szentel a duci nőknek.

Sőt mi több, külön fürdőruhás számot is megjelentet a plus size modellek számára a lap, akik bejelentették, hogy idén duplán történelmet írnak, hiszen Veronica Pomee képében az első polinéz származású fürdőruhás plus size modell kerülhet címlapra náluk.

Bár Veronica jelenleg Kaliforniában él, polinéz jellemvonásait le sem tagadhatná magán, és ahogy ő mondta, ez a címlap jól bizonyítja a plus size testalkat normalizálódását, illetve elfogadását, amiért már ő is nagyon régóta harcol.

Veronica szerint egyébiránt ő is egész életében küzdött az elfogadásért, de mára megbékélt azzal a testtel, amit az élettől kapott, és ahogyan ő fogalmazott, a hibái a legnagyobb erősségei, melyek elég önbizalmat adtak neki ahhoz, hogy ilyen merész vállalkozásba fogjon.

View this post on Instagram

Can’t wait to leave this NY cold for that Miami heat! @si_swimsuit is bringing back the gang together for a celebrity soccer match this weekend! Click the link in the bio to get your tickets!! #GACP #models #athletes #collaborative #effort #siswimsearch #siswim #dare2inspire 📸 @samanthastudio

A post shared by Veronica Pome’e (@veronicapomee) on

Szólj hozzá!