teltvilag

Pocakos vagy? Akkor így válaszd ki a tökéletes inget!

Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret Oldal nyomtatása

Hogyan válaszd ki a számodra tökéletes inget, ha duci testalkatú férfi vagy? Ahhoz, hogy egy ing valóban jól álljon egy duci férfinak, néhány fontos alapszabályra oda kell figyelnie a vásárlás során.

Segítünk inget választani!

Segítünk inget választani!

Amennyiben Te is rendelkezel némi pocakkal, és vannak rajtad plusz kilók, ez a cikk segít majd eligazodni abban, hogy miként választhatod ki a leginkább hozzád passzoló inget.

Először is az a legfontosabb, hogy az ing méretét pontosan válaszd ki. Ha egy ing nem passzol a testalkatodhoz tökéletesen, akkor nem is fog rajtad jól állni.

  1. Az ing méretének meghatározásában a nyakad körmérete jelent majd némi segítséget. Amennyiben az általad kiválasztott ing nyakán a legfelső gombot is be tudod gombolni, és az inged és a nyakad közé még pluszban befér az egyik ujjad is, akkor biztos lehetsz benne, hogy az ing pontosan a Te méreted.
  2. Ugyancsak fontos szempont az ing kiválasztása során, hogy csakis olyan darabot válassz, amely a vállszélességedhez tökéletesen illeszkedik. Soha ne vegyél meg olyan inget, amely a vállaidnál túlságosan lóg, még akkor sem, ha éppen pocakban kényelmesen összeér rajtad.
  3. Szintén nem szabad megvenni az olyan fazonú inget sem, amely túlzottan bő Rád, mivel a bővebb szabású ruhák még inkább szélesítik az alkatot.
  4. A túl szűk ingek viselését is jobb elkerülni, ezek ugyanis túlságosan rásimulnak az ember testére, így egyrészt nagyon kényelmetlenek, másrészt pedig a test apróbb aránytalanságait túlzottan ki tudja emelni. A legjobb választás egy pocakos férfi számára egy olyan fazonú ing, amely lazán követi a test vonalait, de se nem túl bő, se nem túl szűk szabású.
  5. Egy pocakos férfi általában sokkal hamarabb kimelegszik, mint a soványabb társai. Emiatt, kifejezetten nagy figyelmet kell fordítani arra is, hogy a viselni kívánt ing milyen anyagból készült el. A műszálat tartalmazó ingek igen sok esetben okozhatnak kellemetlen bőrkiütéseket és viszketést, mivel ezek nem szellőznek megfelelően. Az izzadtságot nem képes maradéktalanul felszívni, így a bőr kipirosodhat és idővel kellemetlen szag is kialakulhat az izzadtság hatására. A legjobb tehát az, ha egy 100 százalékban pamutból készült inget választasz magadnak, amennyiben Te is azt tapasztalod magadon, hogy gyakran kimelegszel a nap folyamán.

Szólj hozzá!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.