teltvilag

Plus Size divat, már a gyermekeknek is

Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret Oldal nyomtatása

Egyre nagyobb az igény a plus size modellek iránt, és ez a növekvő tendencia egy újabb irányzatot is életre keltett. Immáron nem csak a felnőtt plus size modellek népszerűek a piacon, hanem a duci testű gyermekek is!

Örömteli hír az, hogy egyre több nagyvállalat és már a legnagyobb divatmárkák is elkezdték belátni azt, hogy nem csupán 0-s ruhaméretű emberek élnek a Földön.

Ezt mutatja például az is, hogy egyre több reklámban láthatunk meg egy-egy plus size modellt. A duci nők és férfiak forradalma egyre szélesebb körben vált ismertté az elmúlt évek során, és mára már ott tartunk, hogy a gyermekek ruházatán is hajlandóak változtatásokat végrehajtani a legnagyobb divatcégek is.

Egyes felmérések szerint, évről-évre több a túlsúlyos gyermekek száma, akiknek az öltöztetése nem egyszerű dolog. A korábbi konfekcióméretek ugyanis, mintegy 18 százalékkal kisebbek, mint a mai, duci gyermekek testmérete.

Plus Size divat, már a gyermekeknek is

Plus Size divat? Már a gyermekeknek is!

A felmérést Amerikában végezték el, ám alapjában véve, szinte világszerte ugyanez a helyzet, és néhány nagyobb cég már fel is ismerte a régóta tátongó piaci rést. Végre, előrukkoltak a nagyobb méretű gyermekruhákkal, amelyekre kifejezetten nagy a kereslet nemcsak hazánkban, de szerte a világon is.

A duci gyermekek is kitörő örömmel viseltettek az iránt, hogy végre ők is divatosak és trendi megjelenésűek lehetnek, amely kifejezetten fontos annak érdekében, hogy jól tudják érezni magukat a bőrükben.

Korábban a duci gyermekek úgy érezhették, hogy ők mások, mint a többiek, hiszen a gyermekruhákat árusító üzletekben nem voltak megtalálhatóak a rájuk passzoló darabok.

Mára ez szerencsére már aligha fordulhat elő, hiszen nem csak az átlagos testalkat a nyerő, hanem a duci is, így egyre több plus size méretű kisfiú és kislány is büszkén lejthet végig a divatbemutatók kifutóján.

Pár oldal, amit érdemes keresni: Nissen.com, Macys.com, Oldnavy.com.

Szólj hozzá!