teltvilag

Párkeresés duciként

Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret Oldal nyomtatása

Manapság nem könnyű feladat rálelni a párunkra, főként abban az esetben, ha az ember lánya gátlásokkal küzdő, molett nőként éli az életét. Tovább nehezíti a helyzetet az a tény is, hogy ma már más lett a világ, más lett az értékrend, lazábbak lettek az erkölcsök, nem úgy, mint egykoron, nagyanyáink idejében.

Korábban az emberek sokkal könnyebben rá tudtak lelni a társukra, őszintébbek, erkölcsösebbek voltak a férfiak és a nők egyaránt, ezt mutatja például az is, hogy 30-40 évvel ezelőtt összeházasodott párok még ma is töretlenül kitartanak egymás mellett. Mára megváltozott sajnos a világ, így a párra találás sem egyszerű. Hogyan ismerkedhet így egy duci lány?

Van-e esélye a boldogságra egy molett nőnek? A válasz egyértelműen az, hogy igen!

Csupán meg kell azt jegyezni, hogy nem a régi, mára elavult randi szabályok szerint kell folytatnunk a társkeresést. Más lett a világ, így a szabályok is megváltoztak! Manapság ugyanis, már nem csupán a férfiak hívhatják el randizni a nőket, hanem fordítva is!

Van egy férfi, aki netán érdeklődik irántad, de sosem hívott el randizni?

Valószínűleg magadban kezdted el keresni a hibát, holott lehet, hogy csak nem mer rákérdezni arra, hogy randiznál-e vele. Ennek akár az is lehet az oka, hogy a molettséged miatt kevés önbizalmad van, nem nyitsz az emberek felé, így a kiszemelt férfi úgy érezheti, hogy esélye sincsen Nálad.

párkapcsolat

Tedd meg Te az első lépést, és kezdeményezz beszélgetést a kiszemelt férfival. Légy nyitott, kedves, mosolygós, barátságos, sőt akár kacérkodhatsz is egy kicsit, hogy egyértelműen észrevegye a férfi azt, hogy tetszik Neked. Ha megkapja Tőled a „jeleket”, biztos lehetsz benne, hogy az udvarlás sem várat majd sokáig magára.

Fontos, hogy bízz magadban, ne félj kezdeményezni! Azzal, ha van elég bátorságod megszólítani a kiszemelt férfit, egyértelműen azt sugárzod magadból, hogy tele vagy önbizalommal. Szeresd és fogadd el önmagad, érezd, hogy a tested úgy tökéletes, ahogy van!

Nincs semmi szégyellnivalód akkor sem, ha van rajtad némi súlyfelesleg, hiszen a nőies vonalak egyébként is sokkal vonzóbbak a férfiak számára. Megfelelő önbizalommal, pozitív, nőies kisugárzással pedig, bármelyik férfit leveheted a lábáról!

Szólj hozzá!