Tvilag

Paris Hiltonnal kívánt boldog újévet Kim Kardashian

Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret Oldal nyomtatása

Rendhagyó fotóval indította az új esztendőt Kim Kardashian,a világhírű amerikai celeb, aki a homokóra alkat legjelesebb képviselőjeként rengeteg férfi és nő számára testesíti meg az engedékenyebb testi ideákat.

A nagy feneket a divatvilággal elfogadtató reality sztár ugyanis nem vagyonával vagy ékszereivel dicsekedve köszöntötte az újévet, hanem egy szintén híres barátnője, Paris Hilton oldalán, akivel láthatóan igencsak izgalmas kalandokba keveredtek az óév utolsó napjain. A két celeb ugyanis a frissen leesett hó örömére úgy határozott, hogy szánkóra pattan, és lecsúszik egy domboldalon, aminek az eredményét az Instagramra feltöltött fotón tárta a világ elé a Kardashian klán legismertebb tagja.

A fotó ráadásul több érdekességgel is rendelkezik, hiszen nem elég, hogy Kim és Paris is rendkívül lenge öltözékben ült szánkóra, a lemezlovasként ismert milliárdos ráadásul magas sarkú cipőben tette ezt meg, ami egészen szokatlan viselet a szánkózáshoz.

A Hilton szállodalánc örökösnője és Kanye West felesége egyébiránt már évtizedek óta jó kapcsolatot ápolnak egymással, emiatt gyakran az ünnepeket is együtt töltik, noha ez az utóbbi években egyre ritkább lett,miután Kim Kardashian gyermekeket szült.

Szólj hozzá!