Laura

Öt ok, amiért a férfiak a duci nőkért vannak oda!

Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret Oldal nyomtatása

Sok molett nő hiszi azt, hogy a férfiak nem szeretik a duci nőket! Kutatások bizonyítják, hogy a férfiak többsége imádja, ha egy nőn van mit fogni, és egy friss kérdőíves felmérés összegyűjtötte az öt legfontosabb okot, ami a háttérben áll!

Az első, hogy a duci nők a tapasztalatok szerint sokkal odaadóbbak az ágyban, mint vékony társaik. A molett nők ugyanis általában sokkal gondoskodóbbak, ezen felül pedig a férfiakban tudat alatt a plusz kilók az anyasággal, a nőiességgel állnak összefüggésben, akárcsak a formásabb, kerekebb idomok, ezáltal fantáziájukat is előbb felizgatják a kerekded lányok.

A duci nőknek ezen felül jó a humoruk, ami a második érv mellettük! Nem csak az ágyban, hanem a mindennapokban is bármikor képesek viccelődni, lazábbak is, sokat mosolyognak, és általában jobb kedvük is van, mint vékonyabb társaiknak.

A harmadik és egyik legnyomósabb érv, hogy a molett nők mellett a pasikban kisebb a megfelelni akarás. Ez nem jelenti azt, hogy a fiúk elhanyagolják magukat egy duci nő társaságában, de nem is lesznek olyan görcsösek és frusztráltak, mint egy modellalkatú hölgy esetében.

Ezáltal például jókat ehetnek és nevethetnek is együtt, nem utolsó sorban pedig szex közben sem kell arra figyelniük, hogy például behúzzák a hasukat bizonyos pózok alatt, így jobban átadhatják magukat az élvezetnek.

Szintén a duci lányok mellett szól, hogy a duci lányok a mai trendek alapján extrémnek számítanak, hiszen a legtöbb pasi vékony barátnőt szeretne, így a teltkarcsúak egyfajta tiltott gyümölcsnek tekinthetők!

Az ötödik és végül utolsó ok, hogy a kövér nők bizonyos kultúrákban, és állítólagosan ösztönszerűen is a gazdagság szimbólumainak tekinthetők, ez a szépségük kulcsa. A nyugati világban ez ma már nem igaz, de egykoron így volt, az ösztönöket felülírni pedig képtelenség.

 

Szólj hozzá!