Tvilag

Öt hasznos tanács, ha öltözködéssel karcsúsítanád a hasadat

Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret Oldal nyomtatása

Az öltözködés alapjaiban befolyásolja megjelenésünket, ezáltal tévedés azt hinni, hogy molett nőként el kell rejtenünk magunkat, hogy nem hordhatunk divatos ruhákat. Éppen ellenkezőleg!

Megfelelő választással, párosítással vagy megoldásokkal ugyanis olyan optikai tuningot alkalmazhatunk magunkon, amivel akár bizonyos testrészeinkre is pozitív hatást gyakorolhatunk, ezáltal például öltözködésünkkel karcsúsíthatjuk például akár a hasunkat. Ez nem azt jelenti, hogy nem fogadjuk el magunkat, hogy szégyellnénk a megjelenésünket, egyszerűen csak hozzásegíthet minket például az önbizalom növeléséhez, de a kiegyensúlyozott élet küszöbeként is szolgálhat.

Bár embere válogatja, hogy ki és melyik testrészét szeretné legalább optikailag karcsúsítani magán, azonban a molett hölgyek többségénél a fenék és a has kritikus pontoknak tekinthetők. Vegyük most elsőként a hasat – a fenék majd egy későbbi cikkünk témája lesz –, amit nem kell rejtegetnünk a világ elől, azonban néhány hatékony öltözködési trükkel optimalizálhatjuk a megjelenésünket, ezáltal karcsúbbá tehetjük magunkat. Mindez különösen igaz az úgynevezett alma alkatú hölgyekre, éppen ezért az alábbi öltözködési tippek kapcsán rájuk is gondoltunk!

1.tanács: felejtsd el a nadrágot!

Bár egy megfelelő szabású és színű vagy mintájú nadrág rengeteg duci nő számára lehet tökéletes ruhadarab a karcsúsításhoz, azonban a hasi rész kapcsán nagyon ritkán ideális viselet. Éppen emiatt érdemes inkább egy megfelelő fazonú ruha mellett dönteni, így például egy úgynevezett A-vonalú egybe ruha a legjobb választás lehet, hiszen nemcsak a soványak takarhatják el velük a csontjaikat, hanem a ducik is, amit el szeretnének takarni. A nadrágot egyébiránt érdemes teljesen hanyagolni, és átállni a szoknyára, egy szuper fazonnal ugyanis drasztikusan javíthatjuk megjelenésünket.

2. tanács: tereld a figyelmet a lábaidra!

A molett nők esetében a lábak hangsúlyozása azért nagyon fontos, mert az esetek többségében a duciknak nagyon szépek és formásak a lábaik – sokak szerint a nagyobb súlytól edzettebbek, de ez most más lapra tartozik. Emiatt alapvető fontosságú, hogy ha a hasunkról el akarjuk terelni a figyelmet, akkor a lábunkat állítjuk a középpontba, így vagy válasszunk rövidebb szoknyát, vagy vegyünk olyan nadrágot, ami mintázatával képes felhívni magára a figyelmet. Persze a sötét színek itt is jó választásnak bizonyulnak, de ne csak a fekete legyen a cél!

3. tanács: elő a mellekkel!

Szintén általános tulajdonság a molett testalkatú nők között, hogy nagyok és formásak a melleik, amit rendkívül fontos hangsúlyozni. Pláne akkor, ha a hasunk karcsúsítása a cél! A megfelelően kidobott és megemelt mellek, a mély dekoltázs, vagy a szimplán ízlésesen betűrt felső olyan elképesztő hatást kelthet, hogy akár centikkel is vékonyabbnak tűnhetünk vele. Ehhez persze kell egy trükkös melltartó, valamint egy magas derekú ruha, bár sokszor valóban elég lehet az is, ha betűrjük a felsőt a szoknyába vagy a nadrágba.

4. tanács: a tunika csodákra képes!

Illetve nemcsak a tunika, hanem gyakorlatilag bármilyen hosszított fazonú sötétebb felső, ami hozzásegíthet a lábak kiemeléséhez, pláne egy feszülős nadrágban vagy egy magas sarkú cipőben.

5. tanács: a megfelelő anyagválasztás is fontos!

Merthogy valaminek a takarása értelemszerűen nem történhet kemény és merev anyagokkal, ehhez lenge, puha, könnyed és légies megoldásokra van szükségünk. A vékonyabb alapanyagú ruhák nemcsak ezt az érzetet keltik rajtunk, hanem a látvány tekintetében, tehát optikailag is ezt a hatást érik el, vagyis érdemes odafigyelni rá!

Szólj hozzá!