teltvilag

Öltözködési tippek a nyárra duci férfiaknak

Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret Oldal nyomtatása

Nem csak a duci nők, hanem természetesen a duci férfiak is szeretnek nagy általánosságban jól kinézni, pláne a legmelegebb nyári időszakban, amikor nehezebb eltakarni a problémásabb testrészeket.

Fontos számukra is megjegyezni, hogy nem csak ők, hanem csont-sovány társaik is szenvednek az öltözködés problémájától, így mindenkinek be kell tartaniuk bizonyos alapszabályokat ahhoz, hogy makulátlanul nézzenek ki a legmelegebb évszakban is. Figyelem: hasznos tippek következnek!

A legtöbb duci férfi elköveti a hibát, hogy azzal próbálja takarni magát, hogy sokkal nagyobb méretű ruhákba bújnak, mint amekkorák ők valójában. Azt hiszik, hogy ezzel takarnak, holott optikailag csak még nagyobbnak látszanak tőle.

Nyilvánvaló, hogy a túl szűk ruhákat is érdemes kerülni abban az esetben, ha jót akarunk magunknak, így a legszerencsésebb az lesz, ha inkább megkeressük azt a bizonyos arany középutat, amit nagyon nehéz megtalálni, de nem lehetetlen.

férfi divat

Fontos, hogy tanuljunk meg öltözetünkkel optikai csalást létrehozni. Nyilván ezzel kicsit nagyobb odafigyelést kell majd kölcsönözünk a megvásárolt ruháknak, és az összeválogatásnak is, de valamit-valamiért.

Érdemes például nyugodtan mintás holmikat felvenni, amelyek az idei évben igencsak divatosak, és jól is mutathatnak egy duci férfin. Ilyen például a kockás vagy a hosszanti irányban csíkozott ing, ami ha nem túl bő, és nem is túl szűk, akkor sok-sok kilóval karcsúbbnak képes mutatni minket.

Ezek ugyanis optikailag segítenek nyújtani alakunkat, de azért érdemes a színekkel is jól játszadozni, a túl világos ugyanis nem mindig szerencsés, ellenben a sötétebb színek fokozhatják a hatást.

Természetesen nem kell mindig feketében járni, inkább csak a világos árnyalatokat érdemes kerülni. Előnyösek egy duci férfinak a barna, a sötétkék, a szürke és a smaragdzöld is, ha felsőről van szó.

Célszerű olyan pólót vagy felsőt választani, amelyen van gallér, mert ezzel fokozhatjuk az optikai csalást, a hosszú gallér ugyanis optikailag nyújtja a fejet.

A nadrág kapcsán a fenti megállapítások szintén igazak annyi különbséggel, hogy az alsórész mindig legyen tényleg sötét. Nadrágból nyugodtan választhatunk bő fazonokat abban az esetben, ha kedveljük a laza „deszkás” stílust, hiszen ez kihangsúlyozza a vádlit, és eltakarhatja a vastagabb felső részt.

Szólj hozzá!