teltvilag

Öltözködési tippek duci férfiaknak – te is nézhetsz ki jól!

Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret Oldal nyomtatása

A divatkérdéseket nagyon könnyű a nőkre leegyszerűsíteni, holott némely férfira is ráférne egy alapos átalakítás – mármint divatilag. A férfiak számára a divat nagyon leegyszerűsödik: egy ing, egy nadrág, esetleg zakó, és a hozzávaló cipő – máris kész az öltözet.

De ezzel az egyszerűséggel is sokan nagyon mellé tudnak trafálni, mert:

  • vagy túl szűk a nadrág,
  • vagy túl szűk az ing,
  • vagy túl bő az ing is és a nadrág is,
  • vagy előnytelen színeket használ a ruházatában,
  • vagy nem a megfelelő darabokat választja ki viseletként.

A megoldások alapgondolata nem sokban különbözik a női megoldásoktól: se szűk, se bő ne legyen a ruházat, hanem kényelmesen viselhető darabokat ölts magadra. Férfi létedre is csúnya lehet, ha a nadrágot az öv tartja meg a derekadon, függetlenül attól, hogy mekkora méretű ruhadarabokat viselsz.

A sötét színű ruhadarabok kevesebbnek, a világosak többnek mutatnak.

Ezért azok, akik teltek, ne hordjanak világos színű nadrágot, zakót, mert általában nem előnyös számukra. A mintákkal is ez a probléma: a nagy minta szélesít, ráadásul arra irányítja a figyelmet, így még azt is elérheted a nagy mintákkal, hogy – általában nem tetsző – kritikákat kaphass.

Válaszd a gallérost, vagy a “V” nyakút

A férfiak kedvenc szokása, hogy mindent a nadrágzsebbe „dobálnak”. Erről jobb, ha leszoksz, mivel a teli nadrágzsebek is előnytelenné teszik a testedet. A felsőrészek tekintetében a V-nyakú megoldásokat, illetve a galléros felsőket érdemes előnyben részesítened.

A zakó kiválasztásánál mindig a háromgombosat válaszd ki, így kényelmes viseletként hordhatott, hiszen ott gombolod be, ahol kényelmes, és ráadásul nem emeli ki a hasad méretét.

A testtartás is sokat számít, mennyire látszol molettnek. Húzd ki magad, egyenes háttal a pocak is laposabbnak tűnik, így optikailag nyújtod a testedet.

Szólj hozzá!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.