teltvilag

Öltözködési tippek, duci férfiak számára

Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret Oldal nyomtatása

A mackósabb testalkattal rendelkező férfiak számára sok esetben nagy dilemmát jelent az, hogy milyen fazonú és stílusú ruhadarabokat vásároljanak meg.

Köztudott, hogy a sötét színű ruhák slankítják az alakot, ám nem kell arra gondolnunk, hogy csakis a fekete szín viselhető plusz kilók esetén. Számtalan izgalmas, sötétebb árnyalatú szín létezik még, amelyekkel teljesen megbolondíthatjuk a megjelenésünket.

Egy sötét indigókék, vagy smaragdzöld színű ruhadarab teljesen fel tudja dobni a megjelenést, illetve a barna vagy a szürke szín is remek választás lehet a számukra. A világos színű ingekről sem kell mindenképpen lemondaniuk a túlsúlyos férfiaknak, ugyanis, ha egy sötétebb zakóval kombinálják azokat, tökéletes megjelenést kölcsönözhetnek maguknak.

Amennyiben jól megfontoltan, hasonló színekből állítjuk össze az alul és felül viselt ruhadarabok árnyalatait, biztosak lehetünk benne, hogy az emberek felé tudatosságot fogunk sugározni.

Mit viseljen egy túlsúlyos férfi nyáron?

Ennél mi sem egyszerűbb. Egy sötétebb tónusú farmernadrág tökéletes választás lehet, egy világosabb kék színű pólóval.

A sötét farmer egyébként sem hiányozhat egyetlen férfi ruhatárából sem. Éppúgy, mint a nők esetében, a férfiaknál is alapvető szabály az öltözékek kiválasztásánál az, hogy a ruhadarabok mindig tegyék a lehető legarányosabbá a testet. Az optikai csalások segítségével ez könnyedén meg is valósítható. Amennyiben szeretnénk megnyújtani a túlságosan kerekded fejformánkat, mindenképpen érdemes egy olyan pólót, vagy inget viselnünk, amely hosszúkás gallérral rendelkezik.

A vékonyabb gallérú felsőrészek azonban ez esetben kerülendők, hiszen ezek optikailag nagyobbnak mutatják majd a test arányait.

Szólj hozzá!

Egy válasz erre: Öltözködési tippek, duci férfiak számára

  1. Laura 2013-10-29 - 20:20

    Én is a sötét nadrágokat szeretem jobban… bár nyáron nem épp jó szín a sötét

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.