teltvilag

Öltözködési tévhitek a teltebb nőkkel kapcsolatban

Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret Oldal nyomtatása

A médiának és a divatlapoknak köszönhetően számos nő fejében torzkép alakult ki a tökéletes női testtel kapcsolatban. Tévhit ugyanis, hogy azok lennének a vonzó és szép nők, akik extra vékony testalkattal rendelkeznek.

Nézzük csak meg Rubens festményeit!

A híres festő képein egytől egyig olyan modellek szerepelnek, akik telt alkatúak voltak, vagyis az akkori nőideál egyáltalán nem felelt meg a mai trendeknek. A plusz kilók ellenére, vagy éppen azoknak köszönhetően, szépnek látták a telt idomokkal rendelkező nőket.

Számos férfit kérdeztek meg a Rubens képeken szereplő hölgyekkel kapcsolatban, és meglepő lett az eredmény, hiszen a mai férfiak szinte 90 százaléka még mindig vonzónak és csábítónak látja a festményeken szereplő molett nőket.

Szóval, ebből is látszik, hogy nem szabad abban a tévhitben élniük a duci nőknek, hogy ők nem lehetnek csinosak és nagyon vonzók.

Nem csak feketét lehet viselni

Nem csak feketét lehet viselni

Másik tévhit a duci nőkkel kapcsolatban az, hogy a molett testalkatúaknak csakis fekete ruhákat érdemes viselniük.

A fekete, bár valóban slankít, karcsúsítja optikailag a testalkatot, mégsem kell tetőtől talpig ebbe a komor színbe burkolniuk magukat. A sötét színű ruhadarabokat csupán a kényes testrészeken érdemes viselni, vagyis, ha egy nő alul erősebb, csípőben és fenékben, akkor érdemes fekete színű nadrágot vagy szoknyát felvenniük.

Ebben az esetben azonban, felülre mindenképpen valamilyen élettel teli, vidám színű felsőt vegyenek fel, hogy az öltözék kevésbé legyen komor kinézetű.

Egy fiatalos felső remekül feldobja a legunalmasabb, legsötétebb ruhadarabokat is, és az élénk szín eltereli a figyelmet a kényesebb területnek számító, csípő- és fenékrészről.

Tévhit, hogy a duci nők nem hordhatnak szoknyát. A szoknya kifejezetten előnyös viselet lehet egy duci nő számára, ha a megfelelő hosszúságú, fazonú és színű darabot ölti magára.

Szólj hozzá!