Laura

Öltözködési szabályok, teltkarcsú hölgyek számára

Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret Oldal nyomtatása

A molett hölgyeknek nem egyszerű megtalálniuk azokat a ruhadarabokat, amelyek jól is állnak nekik. Nehéz, ámde nem lehetetlen feladat! Te is molett vagy? Szeretnéd tudni azt, hogy milyen ruhákat nem érdemes választanod vásárlás során?

Akkor mindenképpen olvass tovább, mert most elárulunk Neked néhány olyan öltözködési hibát, amellyel ducibbnak mutathatsz a választott ruháidban! Az első és legfontosabb dolgod az, minden ruhavásárlás előtt, hogy eldöntsd, milyen alkattal rendelkezel.

Vannak ugyanis az alma típusú nők, akik aránylag vékony lábakkal rendelkeznek, ám a hasuk és a felsőtestük igencsak kerekded, illetve vannak azok a molett nők, akik inkább körtére hasonlítanak, vagyis az alsótestük, a combjuk, a fenekük, csípőjük vaskosabb, míg a felső testük vékonyabb.

Ennek megfelelően, vagy az alsó testedet, lábaidat kell hangsúlyoznod az öltözködéseddel, vagy pedig a vékonyabb felsőtestedet kell előtérbe helyezned az öltözködésed során. A következő szabály az, amit mindig szem előtt kell tartanod, hogy soha ne vegyél fel egy számmal kisebb ruhát.

duci_divat

Sokan elkövetik azt a hibát, hogy belepasszírozzák magukat kisebb ruhákba, hogy vékonyabbnak látszódjanak. Nadrágok esetében például egy kisebb nadrág valóban vékonyabbnak mutatja a combokat és a feneket, mivel a szűk anyag leszorítja a zsírpárnákat némelyest, ám valljuk be, derék részen nem túl szívderítő látvány a kibújó hurkácska.

Az oldalt kiszorított hájacska ugyanis, azonnal elárulja azt, hogy a nadrág viselője nem is olyan vékonyka, mint amilyennek látszik az adott nadrágban. Ellenben, egy pontosan rád passzoló méretű nadrágban nem kell tartanod attól, hogy oldalt megjelenik egy apró hurka, vagyis optikailag azt a hatást kelted, mintha karcsúbb lennél.

A rád feszülő ruhákat, valamint azokat a darabokat, amelyeken csak nehezen megy fel a cipzár, jobb, ha meg sem veszed! A rugalmas ruhaneműkkel, vagyis az elasztikus anyagból készített nadrágok, szoknyák és felsők is veszélyesek lehetnek egy molett nő számára.

Bár azt gondolhatod, hogy az elasztikus anyag miatt biztosan jól áll majd neked is az adott ruhadarab, ez valójában nem teljesen biztos, hogy így is van!

Te ismersz olyan duci nőt, aki mindig egy számmal kisebb ruhákat vesz fel, hogy karcsúbbnak tűnjön? Esetleg Te is elkövetted már azt a hibát, hogy hiúságból egy számmal kisebb méretű nadrágot vagy szoknyát vettél meg?

Szólj hozzá!