teltvilag

Ő lett Anglia legnagyobb méretekkel rendelkező duci modellje

Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret Oldal nyomtatása

Noha a teltkarcsú lányok és a plus size modellek is gyakran szenvednek súlyos önbizalomhiánytól, ez azonban csak a társadalom által rájuk erőszakolt béklyóknak köszönhető, hiszen bizonyított tény, hogy a férfiak sokkal jobban szeretik azokat a nőket, akiket van mit fogni – ellentétben a csontkollekciókkal.

Erre a tényre tökéletes bizonyítékkal szolgál, hogy egyre több plus size modell tűnik fel, akik egyre szebb karriert csinálnak, mert a nőideál még mindig a telt idom. Ezek a lányok nem csak példaértékű önbizalommal rendelkeznek, hanem ezen felül bemutatják, hogy milyen szép lehet egy duci nő jól megválogatott ruhákban és megfelelő kisugárzással.

Ezt a tényt és önérzetet kívánja erősíteni az emberekben Tess Holiday is, aki azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy nem teltkarcsú, nem csak egy kicsit ducibb, mint mások, hanem az eddigi legnagyobb méretekkel rendelkező plus size modell, aki minden szempontból egy igazán figyelemreméltó jelenség lett.

Tess Holiday

Az Egyesült Királyság legducibb modelljeként ugyanis nem kisebb ügynökségtől kapott szerződést, mint a MiLk, akik számtalan híres modellt foglalkoztattak már a múltban, az utóbbi időben pedig egyre nagyobb figyelmet szentelnek a plus size kategóriás hölgyeknek is.

tess_holiday_01

Tess Holiday-t az ügynökség méretei ellenére is igazi kincsnek tekinti, elmondásuk szerint képeiről sugárzik az életkedv, a nőiesség, a vidámság és a magabiztosság, ami nagyon sok vékony modell képéről még sok-sok utómunkával sem érhető el.

A lány főleg az úgynevezett pin up stílust képviseli, vagányságát pedig mi sem bizonyítja jobban más, minthogy tetoválása is van, ami szintén nem igazán jellemző a modellekre – pláne nem ebben a kategóriában.

Tess eddig már több kampányban is szerepelt, és több plus size fehérneműt is reklámozott. A lány úgy véli, hogy nonszensz a társadalom részéről egyetlen szépségideálra hagyatkozniuk, mert minden egyes nőben van szépség, ami talán közhelyesen hangzik, de óriási igazság. Ez azonban a modell szerint csak akkor törhet a felszínre, ha mindig önmagunkat adjuk, és nem csak belsőleg, hanem külsőleg is, legyen szó akár a hajszínünkről, akár a testsúlyunkról.

Tess Holiday ezzel a magabiztosságával ma már a világ 6 legszebb plus size modellje között sorolható, és a duciság melletti kampányolásával már a világhírű Vogue magazin elismerését is kiváltotta.

Szólj hozzá!