Tvilag

Nézd meg a plus size modellt, aki folyamatosan élő babává sminkeli magát

Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret Oldal nyomtatása

Skye McLaughlin egy 24 éves brit lány, aki azon túl, hogy nagyon büszke plus size alakjára, egy igencsak különös hobbinak és szenvedélynek hódol, lévén évente másfél millió forintnak megfelelő összeget költ el sminkcuccokra és kiegészítőkre.

Hogy miért? Mert Skye hobbija az, hogy élő babának sminkeli magát, ezáltal szinte minden egyes nap más és más hangulatot és megoldásokat mutat be az arcán, amit ráadásul professzionális szinten űz, és amint ő fogalmazott, neki a saját arca a festővászna, melyen tökéletesen ki tudja fejezni az érzéseit.

McLaughlin legnagyobb ihletője egyébiránt a japán popkultúra, az animék világa, ezáltal saját bevallása szerint nem egy hétköznapi plus size modell ő, hanem egy olyan molett nő, aki testsúlya elfogadása mellett meg akarja változtatni az emberekben a Barbie-szerű csontsovány babakép ideáját is azzal, hogy magán szemléltetve elfogadtatja a duci babák gondolatát.

A lány a Metro magazinnak nyilatkozva elmondta, hogy bár sokan azt gondolhatják, hogy ő nem lehet baba, mert duci, azonban feltett szándéka, hogy változtasson ezen, és az egyik leglényegesebb üzenete, hogy ezzel megmutassa: a teltebb lányok is bármivé válhatnak.

View this post on Instagram

🌟Seeing stars🌟 Just playing around. I've been so into periwinkle, lately. #livingdoll #shironuri #ishokuhada #artdoll #clubkid #sugarpill

A post shared by Skye McLaughlin (@porcelainette) on

View this post on Instagram

Demon girl on the edge of the world. 🌟🌙✨ I know I don't show you guys my outfits a whole lot, so i wanna start!! My skirt was made by my bb, @goriexgorie with some old curtains i thrifted for like 3 bucks!! ♡ 📸📸📸: @mahoushounen #livingdoll #shironuri #ootd #dollykei #jfashion

A post shared by Skye McLaughlin (@porcelainette) on

Szólj hozzá!