Tvilag

Négy tavaszi ruhadarab, ami a te szekrényedből sem hiányozhat, ha duci nő vagy

Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret Oldal nyomtatása

A tavasz beköszöntésével igazán fontos, hogy átszabjuk egy kicsit a ruhatárunkat, vagy feltöltsük gardróbunkat néhány olyan ruhadarabbal, melyek ideálisak lehetnek a kérdéses évszakban. Ilyenkor ugyanis gondoskodni kell arról, hogy a megfelelően lenge öltözet mellett a változékony időjárás miatt gyorsan tudjunk vastagon is ruházkodni, ha muszáj, méghozzá úgy, hogy közben stílusosak maradjunk.

Sokan azt hiszik, hogy ez óriási kihívás a duci nők számára, azonban valójában kijelenthető, hogy tulajdonképpen mindenkinek az, mert ezen a téren nem is annyira a testsúly, mint inkább a szeszélyes évszak sajátosságai okoznak problémát. Emiatt döntöttünk úgy, hogy összegyűjtünk négy olyan ruhadarabot, melyek ideálisak átmeneti viselésre, hovatovább egyetlen molett nő ruhatárából sem hiányozhatnak.

Leggings

A leggings vagy más néven cicanadrág a közhiedelemmel ellentétben nem a vékony nők kiváltsága, sokkal inkább a plus size testalkatúaknak készült. Ideális, mert elég vékony viselet ahhoz, hogy ne süljünk bele nagy melegben, de elég vastag ahhoz, hogy ne is fagyjunk meg, ha hirtelen elered az eső. Ami azonban fontos: a leggings nem önálló ruhadarab, hanem olyan, mint egy harisnya, ezáltal legalább combig érdemes takarni magunkat valamivel, például hosszított felsővel vagy tunikával.

Tunika

Ha már szóba került a tunika, emeljük csak ki külön. Igazán többfunkciós viselet a plus size hölgyek számára, pláne ha nem valamilyen hajszálvékony anyagból választjuk, lévén a vastagabb tunikák nemcsak csinosak, hanem nagyszerűek arra, hogy rávegyük őket egy pólóra vagy egy trikóra, ezáltal máris biztosítva van a réteges öltözködés úgy, hogy nem is sülünk bele. Sőt, még jól is nézünk ki!

Vékony kabát

Egy vékony átmeneti kabát egyetlen molett nő szekrényéből sem hiányozhat tavaszra. Nem kell pufi-, sem hosszított fazon, a vékony, rövid bőrkabátok például teljesen ideálisak, ami alá bátran vehetünk hosszított felsőket, ha esetleg takarnánk a fenekünket vagy a combunkat. Stílusból ez is ötös lesz, miközben fel-levételével tudunk igazodni a tavasz sajátosságaihoz.

A-vonalú szoknya

A szoknyát sok duci nő nem szereti, pedig kifejezetten nekik nagyon jó választás, pláne a tavaszi időszakban, hiszen kellően lenge, de mégis elég sokat fed ahhoz, hogy ne fázzunk. Kifejezetten jó megoldás az A-vonalú szoknya, ami szinte minden alaktípusnak, még az alma alkatúaknak is ideális!

Szólj hozzá!