Tvilag

Négy ruha, ami egy molett nőn mutat a legjobban

Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret Oldal nyomtatása

Rengeteg duci nő úgy véli, hogy rajta semmilyen ruha nem mutat igazán, pedig a divatvilág nagyjai is tisztában vannak vele, hogy bizonyos ruhadarabok kifejezetten a teltebb testalkatúaknak készültek, ezáltal rajtuk mutatnak a legjobban.

Nyilvánvaló, hogy a duci nőknek is megvannak a maguk alapszabályai, melyeket az öltözködés során be kell tartaniuk, azonban vannak olyan ruhadarabok, melyek ezek mellett sokkal jobban állnak rajtuk. Hogy melyek ezek? Négy kifejezett alapdarabot gyűjtöttünk össze első körben!

A V-kivágású felsők

Bár nincs kőbe vésve, de nagy valószínűséggel kifejezetten a teltkarcsú nők számára álmodták meg az úgynevezett V-kivágású felsőket. Mint ismert, a molettebb testalkathoz rendszerint szép dekoltázs, avagy nagyobb mellméret társul, amit az efféle ruhákkal kiválóan előtérbe helyezhetünk. Az ilyen felsők ráadásul bármilyen alaktípussal rendelkező nő számára jó választásnak tekinthetők, még az alma alkatúak is, akik képesek a hasukról egy csapásra a mellükre irányítani a figyelmet.

A ceruzaszoknyák

Sok duci nő ódzkodik a szoknyáktól, pedig vannak kifejezetten nekik szánt alapdarabok, mint amilyen a ceruzaszoknya, ami csak és kizárólag a teltebb testalkatú nőkön mutat igazán. A legnagyobb előnyök, hogy képesek optikailag jelentősen karcsúsítani, ezáltal elősegíteni egy homokóra alkat kialakítását. Sőt, alma alkat esetén a szoknyába tűrt felsővel még tovább karcsúsíthatjuk a hasunkat.

A leggingsek

Vagy régiesebb nevükön cicanadrágok. A szűkös nadrágokat kifejezetten úgy alkották meg, hogy feszesek legyenek, ahhoz pedig, hogy feszüljenek, ki kell tömnünk őket, vagyis a teltebb nők számára jó megoldást jelenthetnek. Fontos azonban, hogy megtanuljuk őket stílusosan viselni, mert egyébként nehéz őket ízlésesen hordani, de ha sikerül, és jó kombinációkat hozunk össze, álomszerű megjelenést kapunk. Fontos azonban kiemelni, hogy a leggings nem teljes értékű nadrág, ezáltal csak jó időben hordható, és illik hozzá hosszított felsőt venni.

A tunikák

A tunikák legnagyobb előnye, hogy szinte bárhol és bármikor felvehető, és rendkívül kényelmes, igazán stílusosan pedig a duci nők képesek hordani. Nagyon jó megoldás, ha nincs ötletünk arra, mit vegyünk fel aznap, mert szinte bármivel könnyen kombinálhatjuk, és ezzel sok időt megspórolhatunk induláskor, ha éppen „nincs egy göncöm se” napunk van.

Szólj hozzá!