Laura

Ne hagyd, hogy a plusz kilók megkeserítsék az életed!

Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret Oldal nyomtatása

Hosszú hónapok, vagy évek óta nem tudsz megszabadulni a rád rakódott zsírpárnáktól? Fogyókúrák sorozatával kínzod magad, de mégsem akar kevesebbet mutatni a mérleg? Egész nap alig eszel, mégsem fogysz és emiatt rettenetesen frusztrált vagy? Akkor nagyon nagy hibát követsz el!

Ahelyett, hogy folyton diétákkal stresszelnéd magadat, inkább arra kellene törekedned, hogy élvezd az életet! Miért hagyod, hogy a plusz kilók megkeserítsék az életed? Feleslegesen kínzod magad azzal, ha napokig nem eszel, sőt annak sincs semmi értelme, hogy a plusz kilóid miatt egész nap csak önmagadat marcangolod.

Az evések utáni bűntudat, a rengeteg feszültség nem tesz jót a szervezetednek, sőt még az is lehet, hogy éppen ez a görcsös fogyni akarás az, ami meggátolja a súlyvesztésedet. Nem lenne jobb nyugodtan tölteni a napjaidat? Nem éreznéd jobban magad, ha nem koplalnál, hanem inkább egészségesen étkeznél?

Hidd el, ducin is szép az élet, csupán azokkal a dolgokkal kell foglalkoznod, amik igazán boldoggá tesznek Téged. Ebédkor ne azt számold, hogy hány kalória van az ételben, hanem sokkal inkább az ízekre koncentrálj. Meglátod, hogy sokkal élvezetesebbek lesznek az étkezéseid is.

Reggelente a tükör elé állva ne azt mondd magadnak, hogy „kövér vagyok”, hanem azt, hogy nagyon „nőies és vonzó vagyok”. Fontos, hogy fogadd el magad, hiszen így az önbizalmad is növekedhet. Az egészséges önbizalom pedig, nagyon szexi kisugárzást tud neked nyújtani. Légy pozitív gondolkodású és szeresd önmagad, úgy ahogyan vagy! Minden csak a hozzáállásodtól függ.

Amennyiben Te eldöntöd, hogy boldog és jó kedélyű maradsz egész nap, akkor még az apróbb, bosszantó dolgokon is könnyedén túl tudsz majd lendülni. Nagyon fontos, hogy mindig, minden körülmények között vállald fel a nőiességedet! Ne akarj bő, zsákszerű ruhákba burkolózni csak azért, hogy eltakarhasd a zsírpárnáidat.

A zsákszerű ruhák csak formátlanná teszik az alakodat, hiszen azokat a részeket is eltakarják a testeden, amiket egyébként meg kellene mutatnod! Lásd meg magadban a vonzó és szexi nőt, légy magabiztos, öltözz divatosan és gondolkodj pozitívan! Így ducin is boldog és gondtalan lehet az életed!

A fogyókúrát pedig, végérvényesen felejtsd el, hiszen csak felesleges feszültséget gerjeszt benned az örökös koplalás! Te ducin is tudod élvezni az életet? El tudod fogadni a saját testedet?

Szólj hozzá!