Tvilag

Nagyon szuper kosztümös fotóval nosztalgiázott Erdélyi Mónika

Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret Oldal nyomtatása

Bár egy ideje üzletasszonyként éli életét, sokáig azonban a plus size hölgyek egyik magyarországi ideája és képviselője volt a Mónika Show műsorvezetőjeként ismert Erdélyi Mónika, aki rendkívül aktív mostanság a közösségi oldalakon.

Saját Instagramján például szinte minden nap szolgáltat egy-egy friss képet vagy videót követőinek, lévén már több mint 38 ezer ember érdeklődik Mónika mostani civil élete után, ő pedig rendszeresen tájékoztatja is az érdeklődőket, sőt mi több, sokszor még a nosztalgiára is rászánja magát.

Pontosan ez történt most hétvégén, az egykori műsorvezető ugyanis egy többéves fényképet osztott meg magáról, melyen egy televíziós rendezvényen viselt ruháját mutatta meg Mónika, aki bár pontos részleteket és dátumot nem közölt, de nagyjából showműsora fénykorában készülhetett.

Erdélyi Mónika egyébiránt igazi Instagram-influenszer státuszba emelkedett a közelmúltban, aki gyakran posztol fotót kendőzetlenül az alakjáról, vagy éppen arról, hogy milyen ételeket fogyaszt, és bár ügyel az egészséges táplálkozásra, néhány posztja alapján azért ő sem veti meg a cukros vagy zsíros ételeket.

View this post on Instagram

Jó pár éve egy tévés rendezvényen. :) A smink kicsit erős volt, inkább illett volna egy bőrszerkóhoz, de a sminkes ezt találta megfelelőnek a ruhához. 😂🤣

A post shared by Videó: SLIMELEVES! :) (@monikaerdelyi) on

Szólj hozzá!