Tvilag

Nadrágvásárlás molett nőként? Mondjuk, hogy mire figyelj!

Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret Oldal nyomtatása

A duci nők számára a nadrágvásárlás nagyon sok esetben nehéz, hiszen nem egyszerű olyan ruhadarabot találni, ami tökéletesen illeszkedik a testalkatunkhoz, lévén mindegyik alaktípushoz eltérő fazonra, típusra és egyéb megoldásra van szükség. Ha te is teljesen tanácstalan vagy azzal kapcsolatban, hogy milyen szabályokat kell betartani molettként a nadrágvásárláshoz, egy percig se csüggedj, máris adunk hozzá pár tuti tippet.

A méretnél nincs lényegesebb

Nyilván ez minden nő esetében elmondható, ha nadrágvásárlásról van szó, azonban a ducik esetében kiemelkedően lényeges, hogy ismerjék a saját méretüket, hiszen sem a túl nagy, sem a túl szűk ruhák nem ideálisak, pláne nem az alsók tekintetében, mert összhatásunk így rendkívül előnytelen lesz.

A színek is sok dolgot befolyásolnak

Nem véletlenül, hiszen köztudott, hogy a sötétebb árnyalatok határozottan vékonyítják az alkatot, de azért nem jelenti azt, hogy csak feketében vagy sötétebb színekben mutatunk jól, hiszen alma vagy homokóra testalkat esetében a hosszított felsők vagy tunikák mellett világosabb nadrágok is ideálisak lehetnek.

Se koptatás, se vágás

Bár manapság nagyon divatos a koptatott és a vágott nadrág, azonban ezek közül egyik sem túl előnyös a duci nők számára. Mindkét megoldás ugyanis határozottan negatív irányba mozdítja optikailag a megjelenésünket, ezáltal szélesebbé válik tőle a lábunk, mint normál esetben.

A leggings a molett nők fegyvere

Bár sokan élnek abban a tévhitben, hogy a leggings csak a vékony lányokon áll jól, ez azonban éppen fordítva igaz, a feszülős cicanadrág leginkább a molett nők fegyvere. Fontos azonban megtanulni hordani ezeket a nadrágokat, a megfelelő szín és minta mellett ugyanis ezeket nem szabad farmerként kezelni, ergo a fenekünk, vagy az egész combunk soha ne látszódjon ki belőle, mert a leggings nem teljes értékű nadrág!

A hosszú csík tudománya

Bár a nadrágok esetén érdemes kerülni a mintás fazonokat, azonban a csíkozást nem minden esetben. A hosszanti vékony csíkozás, vagy a nadrág oldalán végigfutó egyetlen csík ugyanis képes optikailag slankítani és hosszítani a lábat, ezáltal a teljes alkatot.

Szólj hozzá!