Tvilag

Moletten is színesen öltöznél? Adunk hozzá néhány hasznos tanácsot!

Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret Oldal nyomtatása

Meglepően sok molett hölgy él abban a tévhitben, hogy a színes ruhák számukra tilosak, azonban azért, mert van rajtunk némi felesleg, még nem kell kizárólag feketében vagy szürke ruhákban járunk, mintha életünk minden napján gyászolnánk. Ez egy olyan téveszme, ami onnan indult el, hogy a fekete színű ruhák köztudottan vékonyabbá teszik az embert, és bár ez ebben a formában valóban igaz állítás, de messze nem jelenti azt, hogy meg kellene vonnunk magunktól a színeket. Éppen ellenkezőleg, bátran és büszkén vállaljuk magunkat, csak tanuljunk meg és tartsunk be néhány alapvető szabályt hozzá.

Tévedés ugyanis azt hinni, hogy a molett hölgyeknek nehezebb dolguk van az öltözködés terén a normál társaikhoz mérten, maximum abban a tekintetben, hogy nehezebb a boltokban plus size méretű holmikat találni, de az utóbbi években annyit fejlődött itthon is ez az iparág, hogy szó szerint gombamód szaporodnak azok a boltok és webshopok, melyek kifejezetten a molett hölgyek igényeit szeretnék kielégíteni. Ennek részeként ma már itthon is óriási kínálatot találunk abban az esetben, ha teltkarcsúként is szeretnénk színesen és csinosan öltözködni. Persze nem árt azért tisztában lenni vele, hogy azért, mert lehetőségünk van rá, még nem jelenti azt, hogy feltétel nélkül és bármilyen színes ruhát magunkra vehetünk.

Amit tartsunk be

Ami elsőként talán a legfontosabb a színes ruhák viselésével kapcsolatban, hogy legyünk bátrak, és merjük vállalni magunkat, illetve a színeket, hiszen csak ezzel vihetünk színeket a hétköznapjainkba. Tanuljuk meg, hogy a sötét színek között nemcsak a feketét találjuk, hanem a lila, a kék, a zöld, sőt a barna is szuperül mutat egy molett nőn. Sőt mi több, a sötéthez sem kell feltétlenül ragaszkodnunk, méghozzá olyannyira nem, hogy azokon a testrészeken, melyek egyáltalán nem problémásak, bátran hordjuk a világosabb színeket. Ennek megfelelően, ha például körte testalkatunk van, ergo a fenekünk és a combjaink erősebbek, akkor egy fekete nadrághoz bátran válasszunk bármilyen színű, akár fehér felsőt is, a lényeg az legyen, hogy a fazon takarjon és passzoljon az alkatunkhoz, ergo valamilyen hosszított stílust képviseljen.

Néhány trendi szín, ha molett vagy

Amennyiben molett nőként szeretnénk igazán elegánsak lenni tavasszal, akkor a korall zöld szín már évek óta trendinek tekinthető, ami nem véletlen, hiszen egy igazán nőies árnyalat, ami nemcsak feltűnő, hanem egyben rendkívül elegáns is egyben. Ez a szín már hosszú évek óta feltűnik a tavaszi divatmegoldások között, ezáltal ha egy jól kombinálható alternatívát keresünk, a korallszín garantáltan ideális lesz.

Akárcsak a menta, mely pasztellszínként egy olyan kellemesen meleg hangulatot képes kelteni rajtad a vidám megjelenésével és a kellemes atmoszférájával, hogy önmagában bármilyen ruhaneműként képes feldobni megjelenésedet. Sőt mi több, a mentának több árnyalata ismert, ezáltal nemcsak pasztellben, hanem harsányabb megoldásokban is kitűnően mutat.

Amennyiben valami még nőiesebb, mondhatni vadító árnyalatot szeretnék a ruhatáradba tenni idén tavasszal, akkor a málna pirosat ajánljuk még figyelmedbe. Szintén évek óta ott van a tavaszi divatszínek között, és bár főként a hódító, bevállalós lányok szeretik, de ideális fazonban akár szolidan is alkalmazható. Persze ha te inkább vadítani akarsz, csipkével, mély kivágással egy egészen feltűnő felső is válhat belőle.

Szólj hozzá!