teltvilag

Molett vagyok! Miért baj az, ha szoknyát hordok?!

Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret Oldal nyomtatása

A minap egy számomra megbotránkoztató eseményben volt részem. 160 centi magas, 75 kilós nő vagyok, vagyis nem tartozom a vékony lányok közé.

Sőt, inkább husisnak mondanám magam, hiszen itt-ott van rajtam súlyfelesleg, amit én egyáltalán nem bánok, mert legalább van rajtam mit fogni. :) Szeretem a testem, és így ducin sokkal nőiesebbnek érzem magam, mint tini koromban, amikor még csak 55 kiló voltam.

A nőiességemet pedig szeretem is megmutatni, kihangsúlyozni, ezért gyakran viselek igazi nőcis, ““plus size” ruhadarabokat. A szoknyákat kifejezetten szeretem, és rendszeresen hordom is őket.

Ám, a héten olyan dolog történt, ami váratlanul ért.

A buszon utaztam, amikor meghallottam, hogy két tini lány sugdolózik és kacarászik a hátam mögött. Akarva-akaratlanul is észrevettem, hogy én vagyok a gúnyolódásuk tárgya, és néhány szófoszlányt el is csíptem a társalgásukból.

Nagyjából azt ecsetelgették egymás között, nagy nevetgélés mellett, hogy milyen nevetségesen nézek én ki abban a szoknyában. Milyen vastag a lábam, mekkora a khm…fenekem. Persze ők ezt más szavakkal mondták, egymás között.

Éljenek a szoknyák!

Éljenek a szoknyák!

Hát meg kell, hogy mondjam, nagyon rosszul érintett a dolog. Nagyon rosszul esett, mert nem érzem azt, hogy nagy lenne a fenekem, vagy vastag lenne a lábam. Tény, hogy nem zörögnek a csontjaim, de nem is tartom magam kifejezetten kövérnek.

Ám, ha mégis kövér lennék, akkor sem érezném méltónak az ilyesfajta viselkedést, hiszen hagy viselje már az ember lánya azokat a ruhadarabokat, amelyekben jól érzi magát.

Én szeretem azt a szoknyát, és igenis, máskor is fel fogom venni, mert nem adok két tini csaj véleményére. Vagy netán hallgatnom kellene rájuk és nem kéne 60 kiló fölött már szoknyát viselnie egy nőnek? Nem érzem ezt jogosnak!

Egy nő lehet akár 60 éves, lehet 80 kiló, attól még ő is igazi nő és szeretné is megélni a nőiességét. Én is így vagyok vele, szeretek nőként kinézni még akkor is, ha nem vagyok piszkafa vékony.

Gondoltam megosztom veletek ezt a felháborító történetet, mert szerintem más is került már hasonló helyzetbe. Nekik csak azt tudom tanácsolni, hogy ne adják fel a nőiességüket az ilyen ízléstelen beszólások miatt. Igenis harcolnunk kell a sovány lányok „uralma” ellen, és nekünk, duciknak is meg kell mutatnunk azt, hogy mi is tudunk igazán dögösek, és nőiesek lenni a plusz kilóink ellenére is.

Szóval, molett lányok, vegyétek fel a szoknyákat és botránkoztassuk meg a gebe csajokat!

Neked voltak már hasonló tapasztalataid? Kaptál már megjegyzéseket a testsúlyod és az öltözködésed miatt? Hogyan reagáltál az ízléstelen beszólásokra?

(Olvasói beküldés >>>)

Szólj hozzá!