teltvilag

Molett téli divat – Mi nem hiányozhat egy duci nő ruhatárából?

Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret Oldal nyomtatása

A tél rohamos léptekkel közeledik, ezért éppen elérkezett az ideje annak, hogy néhány vastagabb ruhadarabot is beszerezz magadnak. De nem tudod, hogy mire is van pontosan szükséged?

Mi most ebben szeretnénk a segítségedre lenni, és adunk néhány tippet, hogy mit érdemes megvenned a téli szezonra annak érdekében, hogy Te is trendi és divatos lehess.

Télen nagyon sokan beleesnek abba a hibába, hogy szürke, fekete, vagy sötétkék színű ruhákba bújnak. Az odáig rendben van, hogy a sötétebb ruhákon kevésbé látszik meg a sár, és még karcsúsítanak is optikailag ezek a darabok, ám a hangulatunkra egyáltalán nincsenek jó hatással ezek a komor színek.

Ezért, annak érdekében, hogy a hangulatodat ne befolyásold negatív irányba és ne változz szürke egérré sem, érdemes néhány élénkebb színű ruhadarabot is beszerezned, illetve a kiegészítőket is úgy válaszd meg, hogy azok feldobják a megjelenésedet.

Miért lennél komplexusos?

Télen is lehetsz divatos!

Például, a fekete kabát mellé tökéletesen passzol egy piros sál, kesztyű és sapka szett.

Igyekezz egy kis színt vinni a hétköznapokba! A téli bevásárló körutadon, mindenképpen szerezz be néhány trendi pulóvert. A kötött darabok most roppant divatosak, és igen változatos fazonokban kaphatóak.

Pulcsivásárlásnál is tartsd szem előtt azt, hogy nem feltétlenül a sötét színekben érdemes gondolkodnod. Egy szuper vastag és trendi kabát elengedhetetlen részét képezi egy divatos lány téli ruhatárának. Igyekezz lehetőleg két darabot is beszerezni belőle, egyet a hétköznapokra, egyet pedig alkalmakra.

Egy tökéletesen megválasztott kabáttal nagyszerűen fel tudod dobni a megjelenésedet. Arra azonban vigyázz, hogy amennyiben a kabátod hangsúlyos, akkor a kiegészítőid színe már ne legyen túlságosan feltűnő.

Szólj hozzá!