Tvilag

Molett nőként vennél szexi fehérneműt Valentin napra? Segítünk!

Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret Oldal nyomtatása

Alapvető tévedés azt hinni, hogy egy molett nő nem lehet szexi minden körülmények között, így egy mutatós ruhában, vagy éppen fehérneműben. Ha párkapcsolatban élünk, ezt a tévhitet feltétlenül el kell hessegetni magunktól, méghozzá leginkább azért, mert a másik fél bizonyára azért van velünk, azért szeretett belénk, mert elfogad minket, ergo fehérneműben is szexinek, vonzónak tart.

Ebből a gondolatmenetből kiindulva érdemes nekikezdeni az idei Valentin napi készülődésnek, mely már itt van a kanyarban, és amennyiben molett nőként szeretnénk elkápráztatni valamivel a párunkat, akkor egy percig se habozzunk rajta: egy szexi fehérnemű garantáltan jó választás lesz. Persze egyáltalán nem mindegy, hogy milyen fehérneműt vásárolunk magunknak, hiszen minden alkattípusnak – ezáltal még a sovány modellformáknak is – megvannak a maguk szabályai, azaz hogy mit kell felvenni, hovatovább azt hogyan kell viselni ahhoz, hogy el tudjunk csábítani egy férfit. Amennyiben te is erre készülsz, hadd adjunk hozzá pár tuti tippet!

Válassz szuper hálóinget!

Általános tévhit, hogy csak és kizárólag a melltartókat és a bugyikat soroljuk a fehérneműk táborába, hiszen egy sor másik ruhanemű is létezik, melyek ebbe a kategóriába tartoznak, mindemellett pedig vannak olyan szexi fazonúak, hogy azokkal Valentin nap alkalmából garantáltan elcsavarhatjuk párunk fejét. Ilyen például egy szuper hálóing, melyek közül egy mélyen dekoltált, vékony vállpántos, a mell alatti varrással rendelkező, a dekoltázsnál finom csipkével feldobott fazon elképesztően jó hatást válthat ki, pláne, ha alá egy színben megegyező tangával dobjuk fel a szettünket. Ez azért különösen szerencsés, mert a szexi hálóing ápol és eltakar abban az esetben, ha túl kevés az önbizalmunk, de mégis kiszélesíti a határainkat, ezáltal elindít minket egy határozottan pozitív irányba önmagunk elfogadása kapcsán.

Egy szexi testharisnya is jó választás!

A testharisnya kifejezetten a molett nőknek szánt találmány, ami esetükben a szexi fehérneműk egyfajta non plus ultrája. Nem véletlenül, hiszen a vadító színekben kellemesen erotikus, mi több pikáns megoldások, ezáltal éppen itt van az ideje, ha korábban nem ismerted vagy nem volt bátorságod kipróbálni, legyen az idei Valentin nap a vízválasztó. Sőt mi több, léteznek olyan modellek, melyek alul teljesen nyitottak, ezáltal ha szexre kerül a sor, akkor sem kell kibújnod belőlük, folyamatosan olyan hatást kelthetsz bennük, mint egy szexi macskanő, akinek garantáltan nem lehet majd ellenállni.

A klasszikus mindig nyerő!

Ha most éppen nem vagy kísérletezős kedvedben, de egy szexi fehérneművel szívesen elcsavarnád a szerelmed fejét, akkor is van megoldás: válassz egy klasszikus fehérnemű összeállítást, egy csinosan szexi bugyit és egy hozzá kapcsolódó melltartót. Ma már rengeteg olyan plus size fehérnemű létezik, amit kifejezetten szettben gyártanak, és valamilyen speciális kiegészítővel rendelkeznek, így például lepel, valamilyen speciális szövetcsíkok vagy egyéb megoldások takarják a hasat vagy a feneket. Természetesen mindez csak opcionális, ellenben ha problémánk van az önbizalmunkkal, vagy egy kicsikét bizonytalanok vagyunk magunkban, akkor ezekkel a trükkös megoldásokkal garantáltan még lenge és hiányos öltözetben is igazán hódító vadmacskáknak képzelhetjük magunkat.

Szólj hozzá!