Tvilag

Molett nőként készülsz üzleti tárgyalásra? Négy tuti tipp, hogy jól nézz ki!

Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret Oldal nyomtatása

Egy üzleti tárgyalásra túlzás nélkül nehezebb felöltözni, mint egy randira. Ennek az oka nem más, minthogy nőként nemcsak nőiesnek és szépnek kell lennünk, hanem határozottságot is kell sugároznunk a kiválasztott ruhával. A helyzetet ráadásul a molett hölgyek gyakran túldramatizálhatják, hiszen alacsony önbizalmuk miatt sokkal nehezebben válogatnak maguknak ruhát, ha az nem a hétköznapokra kell.

Az alábbiakban éppen ezért most összegyűjtöttünk néhány olyan tuti tippet, melyek nagyszerű kiindulópontok lehetnek abban az esetben, ha plus size testalkattal készülünk fontos üzleti tárgyalásra, ahol a fentiekben kikötött pontok mellett rendkívül lényeges még a kényelem is. Hogy lehetséges-e ilyen sok dolgot belevinni az öltözetébe egy duci nőnek? Határozottan, és már mondjuk is, hogyan!

Először is felejtsd el a túlméretezett ruhákat!

Az úgynevezett zsákruhák ugyanis aludni kényelmesek, de még a hétköznapi viseletek során sem megengedettek egy molett nő számára. Ne takard el az alakodat, mindenki lássa csak, hogy nő vagy, hovatovább ne akard negatív színben feltüntetni a testedet, mert a túlméretezett ruhák miatt sokkal szélesebbnek és alacsonyabbnak tűnsz majd, ami minden tekintetben drasztikusan rontja a helyzetet. Persze a túl szoros és túl passzentos ruhákat is kerüld, kivéve akkor, ha a tested bizonyos részei – karcsú csípő vagy vékony lábak – ezt lehetővé nem teszik.

A tökéletes felső mindennek az alapja!

Legalábbis akkor, ha üzleti tárgyalásra megyünk, ahol rendszerint alul nem is nagyon látszunk, csak az asztal fölötti részünk. A dekoltált felsők ilyen esetben túl kirívóak, érdemes elfelejteni őket, és inkább valamilyen zártabb, elegánsabb blúzt vegyünk magunkra, de jó megoldás lehet egy csinos ing, sőt akár egy kosztüm felső is, ha megfelelően tudjuk viselni.

A nadrág nem is lényeg?

Dehogynem, sőt! A szoknyát üzleti tárgyaláson érdemes elfelejteni – ez inkább pszichológia, mint alkati tényező -, de nadrágból viszont bátran válogassunk. Ha kecsesek a lábaink, egy testhez simuló skinny fazon is nagyszerű megoldás lesz, de ha takarnánk a fenekünket vagy a combjainkat, akkor a sima nadrágkosztüm nadrágrésze lehet jó választás valamilyen sötét színben.

A jó cipő teszi fel a koronát a szettre!

Itt egyetlen dolgot választhatsz apelláta nélkül: magas sarkú cipőt! Ez a határozott nő ismérve, hiszen aki képes járni egy ilyenben, az biztosan határozott lehet. Nem mellesleg elegáns megoldás, hovatovább képes jól megnyújtani a lábainkat, miközben egy-két centit a magasságunkon is dob.

Szólj hozzá!