teltvilag

A molett nők arca sokkal kisimultabb, mint a soványaké!

Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret Oldal nyomtatása

Korábban a gazdagságot és a jómódot egyértelműen az jelentette, ha egy nő duci testtel rendelkezett. A molett nőknek ugyanis bőven volt mit a tejbe aprítaniuk, és bizony, amit csak tudtak, azt mind meg is ették. Egy tehetős nő mindenképpen testes volt, és ezt a férfiak különösen vonzónak találták.

Egészséget, jólétet és anyagi biztonságot sugárzott számukra, és mindig azt a nőt választották, aki a legducibb volt. Évezredekkel ezelőtt például a kövérség azért volt különösen vonzó a férfiak számára, mert egy nagy súlyú nő könnyebben vészelte át a telet, jobban ellenállt a betegségeknek.

Manapság ez a helyzet teljesen megváltozott.

Mára már nem a kövérség jelenti a gazdagságot és az egészséget, hanem éppen ellenkezőleg, a soványság mellé társítják ezeket a jelzőket. Elhízni ugyanis, ma már nem olyan nehéz, mint régebben az ínséges időkben volt.

Ma éppen azok az ételek a leghizlalóbbak és legegészségtelenebbek, amelyekhez olcsón és tömegesen lehet hozzájutni. A tehetős emberek ezeket az olcsó, sokszor silány minőségű árukat nem vásárolják meg, helyettük egészségesnek mondott és drága ételeket esznek.

Amennyiben pedig ezek fogyasztása mellett is elhíznának a tehetősebbek, ők megengedhetik maguknak a borsos áron kínált szépészeti kezeléseket is, amelyek hatására újra karcsúvá válhatnak.

A molett nők arca sokkal kisimultabb

A molett nők arca sokkal kisimultabb

Vagyis, az emberek fejében ma már olyan elképzelés van a soványsággal kapcsolatban, hogy egészséges és jómódú az, aki vékony.

A soványságnak azonban egy bizonyos kor után már igen nagy ára is lehet!

Előfordulhat ugyanis, hogy azok a hölgyek, akik nem ésszel diétáznak, és gyorsan akarnak sokat fogyni, mindenféle csodabogyók és fogyasztó kezelések segítségével, utána sokkal rosszabbul néznek majd ki soványan, mint moletten.

Ennek az oka pedig az, hogy a barázdák, és ráncok kitöltéséért a zsírpárnák felelősek, amelyeket ugyebár a fogyókúrázó nő szépen eltűntet a testéről.

A zsírréteg helyén ott marad a lógó bőr, az arc pedig akár ráncossá, öregessé válik.

Ennek tudatában nem árt mérlegelni, hogy moletten és kisimult arccal szeretnénk élni, vagy inkább a soványságot és a szarkalábakat választjuk.

Természetesen nem csupán a két véglet létezik, vannak ugyanis olyan hölgyek is, akik ésszel, egészséges életmóddal és csak lassú ütemben szabadulnak meg néhány plusz kilótól és nem akarnak csont sovánnyá válni.

Az egészséges kinézet ugyanis nem azt jelenti, hogy valaki teljesen vézna. A szervezet akkor tud igazán jól működni, ha van itt-ott egy kis zsírpárna.

Szólj hozzá!